
رييس جمهور از كارگران، گروه هاي كاري و واحدهاي نمونه كارگري تقدير كرد
با حضور رييس جمهور از كارگران، گروه هاي كاري و واحدهاي كارگري نمونه كشور با اهداء لوح سپاس و تنديس قدرداني و تجليل شد .
دكتر محمود احمدي نژاد قبل از ظهر امروز (سه شنبه) به مناسبت هفته كارگر در مراسم ديدار كارگران نمونه سراسر كشور از خدمات و تلاشهاي يازده كارگر نمونه كشوري ، شش گروه كاري و شش واحد كارگري نمونه تجليل كرد .
انتخاب كارگران و واحدها و گروه هاي كارگري نمونه با شعار تشويق نيروهاي مولد ، متخصص و مبتكر و با هدف توسعه فرهنگ خلاقيت و نوآوري در جامعه كارگري ، گسترش روحيه كار جمعي و گروهي و بهبود نگرش جامعه نسبت به كار و تلاش ، همه ساله به مناسبت روز كارگر انجام مي شود كه امسال علاوه بر انتخاب كارگران نمونه كشوري و گروه هاي كاري نمونه انتخاب و معرفي واحدهاي نمونه كارگري مورد توجه قرار گرفته است . اين تعداد كارگران نمونه معرفي شده از بين 14 هزار و 215 كارگر از سراسر كشور انتخاب شده اند.
كارگر نخبه توليدي انتخاب شده پيش از اين نيز 2 بار بعنوان كارگر نمونه كشوري انتخاب شده بود و امسال براي بار سوم به اين عنوان انتخاب و معرفي شده است.
بر اساس آمارهاي موجود مجموع كارگران نمونه برگزيده كشوري در نتيجه نوآوري هاي خود باعث به دست آوردن بيش از 391 ميليارد تومان صرفه جويي ارزي شده اند .