
رييس جمهور در مراسم گراميداشت يوم الله 22بهمن دنيا بداند ملت ايران با تمام توان حافظ دستاوردهاي انقلاب عظيم خود خواهد بود
دکتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ، انقلاب اسلامي را چراغ هدايتي براي بشريت امروز دانست و گفت: انقلاب اسلامي تحقق وعده الهي و يک جهش بزرگ درحيات ملت و بشريت به سمت نقطه کمال و تعالي بود و درطول اين انقلاب بود که ملت خود را بازيافت و از حقارت تحميل شده ديکتاتورها به اوج عزت الهي رسيد.
رئيس جمهور يکشنبه در جمع ميليوني راهپيمايان مراسم بيست و هشتمين سالگرد انقلاب اسلامي در ميدان ازادي با بيان اينکه انقلاب اسلامي جهش بزرگ در حيات جهان به سمت تعالي بود که موج بيداري را در جهان به دنبال داشت، گفت: امروز انقلاب اسلامي با آزاديخواهي استقلال طلبي خدا پرستي و عدالت جويي، با ايستادگي در برابر ظلم و قيام در برابر ستمگران و برادري و عشق به انسانها و پيشرفت و تعالي مادي و معنوي براي همه ملت ها مترادف است.
بگزارش خبرگزاريها دکتر احمدي نژادبا اشاره به موج بيداري ناشي از عدالت طلبي در گوشه گوشه عالم افزود: امروز همه ملت ها از همه مرام و مذهب به سمت عدالت طلبي و خداجويي حرکت کرده اند و اگر زورگويي هاي ستمگران نبود دير زماني بود که نور توحيد قلوب جهان را تسخير کرده بود و جهان با سرعت بيشتري به سمت عدالت پيش مي رفت.
رئيس جمهورتاکيد کرد دنيا بداند امروز ملت ايران با عهد خود با امام و شهيدان و پيامبران و صالحان پايبند است و با همه توان حافظ همه دستاوردهاي انقلاب عظيم خود خواهد بود و دولت هم به پيروي از آرمانهاي ملت ايران همه هم و غم خود را به کار خواهد بست تا راه امام و شهيدان بدرخشد.
دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه دستاوردهاي انقلاب ما در 28 سال پرفراز و نشيب بر کسي پوشيده نيست ،ولايت فقيه را مهمترين رکن انقلاب خواند و گفت: ولايت فقيه در راستاي امامت و ضامن استقلال و يکپارچگي و رمز استوار و ماندگاري ملت ايران و فرياد خداپرستي و فرياد عدالت طلبي ملت ما و ضامن سربلندي ، عظمت و همدلي و پيروزي هاي ملت ايران است.
رئيس جمهور گفت: در طول 28 سال بسياري از توطئه ها و فتنه ها و تهاجمات کشور به لطف عزت و ايستادگي و درايت رهبري عزيز در طول انقلاب خنثي شده است وکشتي حرکت ملت ايران از طوفانهاي سهمگين دوران ما به سلامت به ساحل آرامش رسيده است.
دکتر احمدي نژاد افزود: امروز پرچم صلابت ما در دست رهبري انقلاب است وناکامي دشمنان زشت خو به اين رکن انقلاب موجب شده است که ذليلانه به دروغ و شايعه پناه ببرند شايعاتي که ترجمه آرزوهاي آنان است اما به لطف الهي اين آرزوها را مانند صدام به گور خواهند برد.
رئيس جمهور گفت: امروز به لطف خداوند رهبري عزيز انقلاب سالم وبا صلابت پرچم عزت ملت ايران را به دوش مي کشند و ملت نيز با آگاهي و بيداري و با اشتياق و متحد پشت سر ايشان است.
اقاي احمدي نژاد خطاب به ملت گفت: دولت خدمتگزار در عهدي که با شما بسته است استوار و پايدار است که اين عهد همان عدالت گستري ، مهرورزي و تلاش براي پيشرفت مادي و معنوي کشور و دفاع از آرمانها و حفظ عزت و شکوه ملت ايران است .
وي با بيان اينکه دستاوردهاي انقلاب اسلامي علي رغم همه خباثت ها و فشارها و توطئه ها در تاريخ عالم بي نظير است گفت: امروز در عرصه صنعتي پيشرفته ترين کشور منطقه ايران است در حالي که پيش از انقلاب جزو عقب افتاده ترين کشور هاي عالم بوديم.
رئيس جمهور با بيان اينکه در عرصه کشاورزي در حال تبديل شدن به صادر کننده اصلي منطقه هستيم گفت: امسال بيش از 2 ميليارد دلار صادرات کشاورزي داشته ايم .
دکتر احمدي نژاد همچنين با اشاره به طرحهاي صنعتي در حال اجرا گفت: برخي مجموعه هاي صنعتي ما نه تنها در منطقه بلکه در دنيا بي نظير است.
رئيس جمهور با بيان اينکه امسال در صادرات غير نفتي از مرز 15 ميليارد دلار خواهيم گذاشت واين رکورد تازه اي است
افزود : در دهه فجر امسال بيش از 14 هزار طرح عمراني به بهره برداري رسيده است.
رئيس جمهور همچنين با اشاره به درخشش دانشمندان ايراني در عرصه علم و آموزش گفت: گسترش نهادهاي آموزشي و ابتکارات و اختراعات دانشمندان ايراني روز افزون است.
دکتر احمدي نژاد گفت: امروز وطن عزيز در بسياري از عرصه ها مرزهاي علم و فن آوري جهاني را در مي نوردد و در بسياري بخش ها با فاصله زياد از کشورهاي منطقه در حرکت است.
رئيس جمهور با اشاره به معرفي بخشي از دستاوردهاي فن آوري و علمي ايران در پيشگيري بيماري ايدز در دهه فجر امسال گفت : گرچه کشورهاي استکباري اين بيماري را توليد کرده اند ولي جمهوري اسلامي ايران به علت حس نوع دوستي داوري آن را ساخته و انرا در اختيار بشريت قرار داده است .
دکتر احمدي نژاد همچنين با ياد آوري دستاوردهاي اخير دانشمندان ايراني در ترميم ضايعات نخاعي گفت : در درمان ايدز جزو 3-2 کشور اول جهان و در درمان ضايعات نخاعي جزو 5 کشور جهان هستيم و اين پيشرفت ها ايران را در فن آوري هاي پزشکي در رديف 10 کشور اول جهان قرار داده است.
رئيس جمهور با بيان اينکه فقط بخشي از اين دستاوردها معرفي شده است: گفت به تدريج ساير دستاوردهاي کشور در زمينه هاي پزشکي و ساير فن آوريها معرفي خواهد شد.
دکتراحمدي نژاد با اشاره به اينکه امروز مستقل ترين و آزاده ترين ملت ها ، ملت ايران است گفت: امروز ملت ايران به الگوي عدالت طلبي تبديل شده است و نظام جمهوري اسلامي ايران به عنوان الگوي حيات در برابر همه ملت هاي جهان است.
رئيس جمهور با اشاره به تلاش دشمنان براي جلوگيري از الگو شدن جمهوري اسلامي در 28 سال گذشته گفت: از صبح 23 بهمن 57 تلاش براي ايجاد تفرقه و فشارهاي سياسي و جنگ تحميلي به هر بهانه اي ايجاد شده است تا ملت ايران را از الگو شدن باز دارند.
دکتر احمدي نژاد گفت: آنها در جنگ تحميلي با همه توان مقابل ما بسيج شدند و ما را مخالف صلح معرفي کردند و روز ديگر در حالي که شکنجه گاههاي مخوف درست کرده اند و انسانهاي آزاده را مي دزدند و شکنجه مي کنند ما را ناقض حقوق بشر
مي خوانند.
وي تصريح کرد: حقيقت اين است که آنها از پيشرفت و استقلال ملت ايران ناراحتند، امروز هم ناراحتي آنان از پيشرفت ايران در انرژي هسته اي است.
رئيس جمهور با مروري بر فعاليت هاي هسته اي ايران 3 بخش فني و حقوقي و سياسي را براي اين فعاليت ها بر شمرد و گفت: دربخش حقوقي ايران بر اساس قوانين و مقررات آژانس حرکت کرده است و پايبند ترين اعضا به مقررات آژانس است.
وي افزود: گسترده ترين بازرسي از تاسيسات هسته اي ما انجام مي شود و ما طبق مقررات آژانس حق داريم از انرژي صلح آميز استفاده کنيم و کشورهاي دارنده تکنولوژي نيز بر اساس همين مقررات موظفند به ما کمک کنند اما ذره اي کمک نکرده اند .
دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه ملت ايران بر اساس قوانين و با اتکا به خودش اين فن آوري را بدست اورده است تاکيد کرد: علاقه منديم بر اساس مقررات حرکت کنيم و عليرغم اينکه مجلس به دولت اجازه داده، همکاري خود را با آژانس کاهش دهد وحتي خارج شود اما دولت با هماهنگي مجلس هنوز از اين اختيار استفاده نکرده است و علاقه مند است در چارچوب قانون از اين حق استفاده کند.
وي با بيان اينکه خوشبختانه تمام گزارش هاي رسمي آژانس مويد سلامت حرکت ملت ايران است و تاکنون هنوز يک تخلف هم مشاهده نکرده اند ، افزود: البته گاهي در گزارش هاي خود تحت فشارهاي آمريکا و انگليس حرفهاي مبهمي را مطرح مي کنند که فاقد پايه حقوقي است.
دکتر احمدي نژاد در تشريح بخش فني دستاوردهاي هسته اي ايران به فعاليت مستمر و موفق در بخش سوخت هسته اي از معادن تا مرکز غني سازي نطنز اشاره و تاکيد کرد: روند فني کار ما روندي قوي مستحکم و با سرعت روز افزون به سمت جلو است.
وي فعاليت کارشناسان ايراني در آب سنگين اراک و همچنين در توليد عناصري کمياب مثل موليبدن را موفق توصيف کرد و گفت در هفته هاي آتي به مرور ابعاد دستاوردهاي هسته اي ايران معرفي خواهد شد.
رئيس شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينکه همه فعاليتهاي ايران شفاف و مقابل دوربين هاي آژانس در حال انجام است گفت: ما تنها کشوري هستيم که فعاليت هاي هسته اي ان را در معرض ديد خبرنگاران دنيا قرار داده است و هيچ کشوري تاکنون چنين اعتماد به نفس و شفافيتي از خود نشان نداده است.
رئيس جمهور خطاب به کشورهاي غربي تاکيد کرد: استفاده ابزاري از سازمان ملل و شوراي امنيت، براي صدور قطعنامه عليه ايران حيثيت اين شورا را مخدوش و امنيت جهاني را به مخاطره مياندازد و امروز تصميمات شوراي امنيت که تحت فشار غرب اتخاذ شده، بي اعتبار است.
دکتر احمدي نژاد تصريح کرد: غربي ها پس از صدور قطعنامه شوراي امنيت تصور کردند که ملت ايران با تهديد و فشار عقب نشيني مي کند و آنها با افزايش فشارهاي خود مي توانند ابهت ما را بشکنند ولي ملت ايران بر حقوق خود ايستادگي و مقاومت کرد و امروز که آنها متوجه شدند در عرصه تحريم نمي توانند کاري بکنند و اين سلاح کهنه و زنگ زده نسبت به کشور و ملت ايران بي اثر است به دنبال طرح ديگري هستند و مي خواهند تفرقه و ياس و دلهره را به ملت ما منتقل کنند.
رئيس جمهور گفت: آنها در سياست هاي جهاني و در درون کشورهاي خود دچار بحران شده اند و مي خواهند با شيطنت و تزوير اين بحران را به کشور ما منتقل کنند و با جنگ رواني و شايعه پراکني عليه نظام و دروغگويي قصد دارند صفوف به هم پيوسته ملت ايران را سست کنند.
دکتر احمدي نژاد تاکيد کرد: همانطور که ملت ايران در طول سالهاي حاکميت جمهوي اسلامي در عرصه هاي گوناگون متحد و مستحکم ومومن پشت سر رهبري و مصر بر حقوق مسلم خود ايستاده اند، امروز نيز به فضل الهي با حضور همگاني و پيوسته خود در سراسر سرزمين ايران عزيز آخرين توطئه دشمن را خنثي کردند.
رئيس جمهور گفت: امروز به فضل الهي حق مسلم ملت ايران تثبيت شده و دشمن مايوس و گرد پشيماني ونا اميدي روي آنها پاشيده شده و ملت جشن بزرگ هسته اي خود را برگزار کرده و شکست دشمن را به نظاره نشسته است."
رئيس شوراي عالي امنيتي ملي خاطر نشان کرد: احدي حق ندارد در ايران به اندازه سرسوزن از حقوق ملت ايران عقب نشيني کند وهر کس در ذهن کلام و عمل در حق ملت کوتاهي کرده و قصد سازش داشته باشد منفورترين انسان در نزد ملت ايران خواهد بود.
وي با تاکيد بر اينکه دشمن در ماههاي آينده اقدامات جديدي کرده و حرف هاي تازه اي مطرح خواهد کرد افزود: ملت ايران در بهمن ماه 85 از گردنه عبور و حق مسلم خود را تثبيت کرد و تا روز 20 فروردين ماه سال آينده پيشرفت هاي بزرگي را شاهد خواهد بود.
دکتر احمدي نژاد گفت اخبار اين پيشرفت هاي کم نظير که در حوزه هاي کشاورزي و صنعتي و پزشکي و فن آوري هسته اي به دست آمده ، از اين پس به طو متناوب به اطلاع ملت بزرگ ايران خواهد رسيد.
رئيس جمهور گفت : کشورهاي غربي راهي جز دوستي وهمکاري با ملت صلح طلب و عدالتخواه ايران ندارد و امکان دارد آنها در مسير تعالي ملت ما موانعي را ايجاد کنند ولي رهبري و ملت ايران مستحکم و متحد ايستاده اند و راه پر افتخار ساختن ايران مستقل و آرماني و آباد را دنبال مي کنند و پيروزي الهي به اين ملت تعلق دارد.
دکتر احمدي نژاد با تاکيد بر اينکه ملت با صلابت به مسير مقاومت و پيروزي ادامه خواهد داد، ايمان و صبر را ضامن دستيابي به نقطه تعالي و پيشرفت دانست و تاکيد کرد: اسلام مسير روشن و صراط مستقيم ملت ماست و جاماندگان از ملت راه بجايي نمي برند و مناسب آن است که به صفوف منسجم ومتحد ملت بپوندند.
رئيس جمهور همچنين به اشاره تحولات خاورميانه گفت: جمهوري اسلامي ايران خواستار برگزاري رفراندوم در فلسطين و با حضور همه اقوام و مذاهب آن سرزمين است اما غرب با اين مسئله اساسي مخالفت مي کند.
دکتر احمدي نژاد گفت : ايران همواره از غرب درباره هولوکاست و ارتباط اين مسئله با تاسيس رژيم نامشروع صهيونيستي در منطقه سئوال مي کند و آنها به جاي پاسخ به اين موضوع اساسي و پذيرش حق ملت ايران را متهم مي کند به نسل کشي خود در سرزمين هاي اشغالي ادامه مي دهند غافل از آنکه هر روز نزد افکار عمومي و وجدان هاي بيدار جهانيان منفورتر مي شوند.
رئيس جمهور تاکيد کرد: ايجاد جنگ جديد در لبنان و آسيب رساندن به مسجد الاقصي مشکل صهيونيست ها را حل نمي کند و براي آنها اعتبار و آبرو نمي آورد بلکه افول و مرگ آنها را جلو مي اندازد و راه حل مشکل آنها تن دادن به قانون و پذيرش حق ملت هاست.
دکتر احمدي نژاد همچنين خطاب به آمريکايي ها گفت : بهانه شما براي حمله به عراق کشف سلاح کشتار جمعي و ساقط کردن دولت ديکتاتور صدام بود ولي امروز که هيچ سلاحي در آن کشور کشف نشده و ديکتاتوري وجود ندارد، به دنبال چه مي گرديد.
رئيس جمهور افزود:امروز در عراق قانون اساسي مردمي حاکم است و دولت و مجلس مردمي برپا شده ولي با وجود آنکه صدها هزار مردم بيگناه در عراق کشته ومجروح مي شوند، اشغالگران هنوز آن کشور را ترک نکرده اند.
وي افزود: پشنهاد ما به شما اين بود که عراق را به ملت عراق بسپاريد و خود را از بحران نجات دهيد ولي شما جنگ کاذب بين شيعه و سني را راه اندازي کرده ايد و چند کارمند بي دفاع را در کنسولگري جمهوري اسلامي دستگير کرديد و شيپور پيروزي سر مي دهيد.
رئيس جمهور تاکيد کرد: اگر آمريکايي ها قصد دارند از وضع موجود در عراق که گرفتار آن شده اند نجات يابند بايد به جاي طي کردن مسير بيراهه و متهم کردن ديگران رفتار خود را اصلاح کنند در غير اين صورت منزوي خواهند شد و به مرور زمان حل مسئله مشکل تر خواهد شد.