- دكتر احمدي نژاد ايران و هند با گسترش همكاري مي توانند تاثير مثبتي بر مناسبات جهاني داشته باشند
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 14:20
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

دكتر محمود احمدي نژاد رئيس­جمهور با تاكيد بر اينكه گسترش همكاريها ميان ايران و هند مي تواند تاثير مثبتي بر مناسبات و مسائل جهاني داشته باشد گفت: جمهوري اسلامي ايران در همكاري با هند هيچ محدوديتي ندارد و آماده است در تمام بخشها از جمله انرژي سطح همكاريهاي دو كشور هر چه بيشتر گسترش پيدا كند .

دكتر احمدي نژاد ايران و هند با گسترش همكاري مي توانند تاثير مثبتي بر مناسبات جهاني داشته باشند

دكتر محمود احمدي نژاد رئيس­جمهور با تاكيد بر اينكه گسترش همكاريها ميان ايران و هند مي تواند تاثير مثبتي بر مناسبات و مسائل جهاني داشته باشد گفت: جمهوري اسلامي ايران در همكاري با هند هيچ محدوديتي ندارد و آماده است در تمام بخشها از جمله انرژي سطح همكاريهاي دو كشور هر چه بيشتر گسترش پيدا كند .

شناسه خبر: 2719 - 

چهارشنبه 18 بهمن 1385 - 22:20

رييس جمهور بعد از ظهر امروز در ديدار پاراناب موكرجي وزير خارجه هند با اشاره به اشتراكات فرهنگي و تاريخي دو كشور افزود: هر دو كشور داراي امكانات فراواني هستند كه با گسترش همكاري مي توانند به رشد پيشرفت و رفاه دو ملت و حتي ملتهاي منطقه كمك كنند.

دكتر احمدي نژاد همكاري سه كشور ايران ، پاكستان و هند در انتقال خط لوله گاز و عملياتي شدن هر چه سريعتر اين طرح را به نفع سه كشور و ملتهاي منطقه دانست و گفت: اجراي اين طرح تحكيم كننده صلح و برادري بين سه كشور و فراهم كننده زمينه همكاريهاي بيشتر در آينده است و اميدواريم پاكستان و هند نيز هر چه سريعتر در خصوص نهايي شدن اين طرح به توافق برسند تا هر چه سريعتر عملياتي شود .

رييس جمهور ضمن اعلام آمادگي جمهوري اسلامي ايران براي گسترش همكاري متقابل با هند در بخشهاي صادرات نفت و گاز طبيعي فشرده اتصال شبكه هاي حمل و نقل و توليد فولاد افزود : پيشرفتهاي اقتصادي مستلزم پيشرفتهاي سياسي و فرهنگي است و نمي توان براي پيشرفت اقتصادي مسايل فرهنگي و سياسي را در نظر نگرفت زيرا در جهان امروز روابط و مناسباتي شكل مي گيرد كه بر سرنوشت ملتها تاثير گذار است و برخي از قدرتها از اين طريق درصدد افزايش تسلط خود بر ملتها هستند و كشورهاي مستقل و قدرتمند بايد با گسترش مناسبات ميان خود تاثير مثبتي بر مسائل جهاني داشته باشند و از سوء استفاده قدرتها جلوگيري كنند .

پاراناب موكرجي وزير خارجه هند نيز در اين ديدار گسترش هر چه بيشتر همكاري هاي دو جانبه در تمام بخشها بويژه بخش انرژي را براي هند بسيار مهم دانست و گفت: حجم تجارت و روابط بازرگاني دو كشور سال گذشته بيش از شش ميليارد دلار بود كه اميدواريم همكاري دو كشور در بخشهاي مختلف از جمله فولاد – نفت – پتروشيمي – منسوجات – فن آوري اطلاعات – اقلام دارويي و خودروسازي بيش از پيش گسترش پيدا كند .

پاراناب موكرجي افزود: قرارداد همكاري ايران و هند براي تحويل 5 ميليون تن گاز مايع طبيعي در مدت 25 سال نهايي شده است كه بزودي عمليات اجرايي آن آغاز خواهد شد و بدين ترتيب جمهوري اسلامي ايران از مهمترين كشورهاي تامين كننده انرژي براي هند محسوب خواهد شد .

وزير خارجه هند همچنين با اشاره به نهايي شدن طرح انتقال خط لوله گاز از ايران به پاكستان و هند و توافق ايران و پاكستان بر سر قيمت انتقال گاز ابراز اميدواري كرد با سفر هفته آينده مسوولان پاكستاني به هند و توافق نهايي اين دو كشور درباره فرمول قيمت گاز هر چه سريعتر شاهد اجراي اين طرح مهم سه جانبه در منطقه باشيم كه در شكوفايي و رشد و رفاه ملتهاي منطقه تاثير بسزايي خواهد داشت .

شناسه خبر: 2719  

- دیدارهای خارجی