- سخنراني در مراسم روز 22 بهمن
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 15:56
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

بسم الله الرحمن الرحيم

سخنراني در مراسم روز 22 بهمن

بسم الله الرحمن الرحيم

شناسه خبر: 26781 - 

جمعه 22 بهمن 1389 - 11:50

اللهم عجل لوليک الفرج و العافية والنصر و اجعلنا من خير انصاره و اعوانه والمستشهدين بين يديه

خداي بزرگ را سپاسگزارم که توفيق درك فجر ديگري از انقلاب عظيم اسلامي را عنايت فرمود. سي و دومين سالگرد پيروزي انقلاب را به شما عزيزان، ملت بزرگ ايران و جامعة بشري صميمانه تبريك عرض مي‌كنم. حركت تاريخ‌ساز ملت ايران 32 ساله شد و يكسال و يك گام ديگر به اهداف بلند خود نزديك گرديد. عزيزان من، بدون ترديد 22 بهمن 57 يك حادثة عظيم در سير تاريخي بشر به سوي قله‌هاي كمال انساني است.

امروز مي‌خواهم دو مطلب را با شما در ميان بگذارم؛ يكي در مورد انقلاب و حقيقت انقلاب و ديگري دربارة وضعيت كنوني امروز جهان.

امروز بر همه آشكار شده است كه انقلاب اسلامي نه حركتي بر پاية قوميت گرايي ايراني يا حركتي بر پاية منافع حزبي و گروهي يا قومي و طايفه‌اي است و نه حتي يك حركت بر مبناي منافع ملي صرف به تعبيري كه امروز در دنيا رايج است. همه مي‌بينند كه اين انقلاب عظيم بعد از 32 سال برخلاف حركتها و نهضتهاي معمول دنيا نه تنها كم فروغ يا منحرف نشده است، بلكه پرشور، پرقدرت‌تر، زنده‌تر، شاداب‌تر و قوي‌تر از روز اول نه تنها در ايران، بلكه در عرصة بين‌المللي هم حضوري شفاف و اثرگذار و سرنوشت‌ساز دارد. رمز اين ماندگاري و پايداري را بايد در ويژگيها و آرمانهاي اين انقلاب جستجو كرد.

اين انقلاب نتيجة يك انديشه و آرمان و يك مجاهدت پيگير و مقاومت ستودني است. البته حفظ و تداوم انقلاب هم نيازمند همين انديشه، آرمان، ايستادگي و مقاومت است.

اجازه بدهيد به بعضي از مباني و آرمانهاي انقلاب اشاره كنم. اولين و مهم‌ترين وجه اين انقلاب توجه به انسان و احياي كرامت انساني است. همة پيامبران الهي آمده‌اند تا حقيقت انسان را به انسان معرفي كنند. آمده‌اند تا انسان را در مسير كمال الهي هدايت كنند. آمده‌اند بگويند انسان بايد خليفة خدا و تجلي اسماي الهي در عالم باشد. بايد جانشين خدا در زمين باشد. انسان بايد مظهر علم، حكمت، قدرت، رأفت و رحيميت، خلاقيت و حاكميت خدا باشد. البته اين را هم فرموده‌اند كه تجلي اين صفات در انسان و نيل به قلة كمال فقط و فقط در ساية توحيد وعبوديت ممكن است. خارج از مسير توحيد و عبوديت محال است كه انسان به عزت و كمال برسد و تجلي اسماي الهي در عالم بشود.

توحيد يعني اينكه هيچ قدرت و منشاء اثري در عالم جز خداي متعال و يگانه وجود ندارد. عبوديت يعني اينكه انسان تسليم امر خدا باشد و خود را در مسير مشيت الهي قرار بدهد. البته آزادي حقيقي و كرامت انساني فقط و فقط در ساية توحيد و عبوديت خداي يگانه امكان تحقق دارد. خيلي روشن است كه واسطة حركت انسان در مسير توحيد و عبوديت و حلقة اتصال انسان به آسمان، انسانِ كامل و راه نوراني ولايت و امامت است.

همة پيامبران الهي آمد‌اند تا بشر را با اين حقيقت آشنا كنند. هنوز انسان آن‌گونه كه بايد شناخته نشده است. استعدادهاي الهي انسان آن‌گونه كه بايد شكوفا نشده است. هنوز جز معدودي از بزرگان هستي، كسي طعم حقيقي انسان بودن و تجلي اسماء الهي بودن را نچشيده است. هنوز انسان به معناي عميق و گستردة آن شكوفا نشده است.

آن چيزي كه خداي متعال خلق كرد و خواست كه انسان به آن نقطه برسد، هنوز محقق نشده است. در طول تاريخ دنياپرستان، مكاتب مادي، جريانهاي فكري و سياسي يكي پس از ديگري آمده‌اند و هر يك در پي تأمين منافع گروهي وطايفه‌اي حقيقت انسان را پايمال كرده‌اند.

انديشة ماركسيستي در برابر ماست كه خوشبختانه به تاريخ پيوست و انديشة سرمايه‌داري نيز امروز همان كاري را مي‌كند كه ماركسيستها كردند: تحقير انسان و له كردن حقيقت انسان و آن نيز به لطف خدا در حال افول است. اينها آمدند با تحقير حقيقت انسان او را تا مرز سقوط و اضمحلال پيش بردند. فقر، تبعيض، جنگ، اشغال و چپاول را بر ملتها تحميل كرد‌ه‌اند، اما در اوج يأس، در نقطة شكستن همة اميد بشريت، در نقطة استيلاي سياهي بر همة زمين و جامعة بشري، انقلاب اسلامي آمد، امام آمد و ملت بزرگوار ايران با يك لبيك تاريخي و تاريخ‌ساز به امام پيوست و با انقلاب عظيم خود بيداري انساني و جهاني را پايه‌گذاري كرد و راه احيا و بازيابي كرامت و حقيقت انساني را پيش روي ملت بزرگ ايران و جامعة بشري قرار داد. عزيزان! وجه اول انقلاب احياي كرامت انسان، حقيقت انسان، مأموريت انسان و ظرفيتهاي عظيم الهي اوست.

وجه دوم انقلاب، پيگيري آرمان حكومت جهانيِ سرشار از يگانه‌پرستي و عدالت است. بدون حاكميت عدالت و توحيد در جهان امكان شكوفايي انسان، امنيت و صلح و احياي كرامت انساني وجود ندارد.

همة پيامبران الهي آمده‌اند تا بشريت را در مسير اين آرمان بزرگ هدايت كنند. همة پيامبران آمده‌اند بشريت را يك گام به سمت نقطة موعود و ميعاد هدايت كنند. آمده‌اند تا آرمان توحيد، عدالت و حاكميت آنها بر جهان را در برابر بشر معرفي كنند.

عزيزان من، عدالت مهم‌ترين دستور كار انبياي الهي است؛ چرا كه لازمة شكوفايي انسان بر پايي عدالت در ساية توحيد است. عدالت مقدمة شكوفايي انسان است. تا عدالت بر زمين حاكم نشود، استعدادهاي الهي انسان فرصت بروز و ظهور پيدا نمي‌كنند. عدالت زمينه‌ساز شكوفايي استعدادهاي الهي انسان است. برپايي يك حكومت جهاني كه سرشار از توحيد، عدالت، عشق و محبت باشد، آرمان همة انبياي الهي بوده است. همة اوليا و صالحان آمده‌اند تا كاروان بشريت را به سمت آن نقطة نوراني هدايت كنند. اين وعدة همة انبياست كه اگر محقق نشود، اساس خلقت انسان و نيز اساس بعثت پيامبران الهي ابتر و ناكام است.

ملت عزيز ايران، همة ملتهاي مظلوم و عدالت‌خواه! انقلاب اسلامي آمد و در نقطة مقابل انديشة مادي منقطع از آسمان قرار گرفت و فرياد توحيد و عدالت جهاني را سر داد.

البته امروز بر همگان روشن شده است كه حاكميت توحيد و عدالت در جهان بدون حكومت انسان كامل ناشدني است. انقلاب آمد و همگان را به انسان كامل يعني ذخيره و ميراث‌دار انبياي الهي و زيباترين پديدة هستي دعوت كرد. اين انقلاب در حقيقت ثمرة تلاش و فداكاري و مجاهدت همة انبيا و اولياي الهي و همة صالحان و مجاهدان و در واقع در پي تحقق اهداف و آرمان همة آنهاست. اين انقلاب متعلق به همة انسانها و ملتها و نيز متعلق به هر فطرت پاكي است كه در هر نقطة عالم حضور دارد.

عزيزان من! انقلاب اسلامي ما در متن حركت عمومي جهان به سمت نقطة موعود و بازگشت انسان به فطرت و آرمان الهي انبياء و قلة كمال انبياي الهي يعني حضرت محمد مصطفي (ص) قرار دارد. 22 بهمن در حقيقت سرآغاز حكومت الله برجهان است. عزيزان من، اعتقاد به اين حقيقت، انديشه و آرمان يعني اينكه قدرت فقط از آنِ خداست، همة عالم به دست خداست، همة عالم تحت حاكميت خداست. قدرتهاي فاسد شيطاني اصالتي ندارند و به لطف خدا همه آنها رفتني هستند. اعتقاد به اين آرمان و انديشه يعني اينكه حقيقت مي‌آيد و توحيد و عدالت بر جهان حاكم خواهد شد. اعتقاد به اين انديشه و آرمان يعني حركت مستمر، نشاط روزافزون‌، خستگي‌ناپذيري، اميدواري پيوسته، توسعه و تعميق ايمان، پاكي و محبت.

هر سال كه مي‌گذرد، ما يك سال به اين آرمان و تحقق اين هدف نزديك‌تر مي‌شويم. هر فجر يك گام به جلو و يك تولد جديد است. هر فجر يك افق جديد و بالاتر و يك حركت نو و توفنده است.

از شما اجازه مي‌خواهم كه به بعضي از دستاوردهاي انقلاب اشاره كنم. يكي از مهم‌ترين دستاوردهاي انقلاب در ايران زمين و با يك فاصلة زماني در ملتهاي گوناگون احياي خودباوري است. همة استعمارگران و سلطه‌گران براي ثبيت سلطة خودشان بر ملتها در گام اول خودباوري را از ملتها مي‌گيرند. انقلاب آمد، خودباوري را در ملت ايران زنده كرد و ملت ايران قدرت، عظمت و توانمندي خود را يكبار ديگر باور كرد. و امروز همة ما باور داريم كه هيچ آرمان و هدفي هر قدر بزرگ‌تر و بزرگ‌تر باشد، از دسترس ملت و جوانان ملت ايران دور نخواهد بود.

دستاورد ديگر انقلاب احساس عزت و استقلال است. امروز ملت ايران مستقل‌ترين و عزيزترين ملتهاي عالم است.

انقلاب آمد، همبستگي و وحدت را آورد. مرزهاي منطقه، قوم، قبيله، دسته، گروه و احزاب را در هم شكست و وحدت و همبستگي بي‌نظيري كه براساس توسل و توكل به خدا و اعتصام به حبل‌الله است، در ايران زمين به وجود آمد.

دستاورد ديگر انقلاب پيشرفتهاي عظيم علمي و صنعتي است. امروز دانشمندان ايران در همة عرصه‌ها فعال هستند. در عرصة هوا و فضا سكوي پرتاب، انواع پرتابگرها، انواع ماهواره‌ها و نيز انواع ايستگاههاي زميني مديريت ماهواره را مي‌سازند و امروز در فكر آن هستند كه موجود زنده را به آسمان بفرستند. ان‌شاءالله و به لطف خدا در سال 1390 موجودات زنده توسط دانشمندان ايراني براي آزمايش به فضا پرتاب خواهند شد و بر اساس برنامه‌ريزيهاي انجام شده، قبل از سال 1400 اولين انسان ايراني با فضانورد، دستگاه پرتابگر و تجهيزات ايراني در فضا قرار خواهد گرفت.

در نانوتكنولوژي جز، معدود كشورهاي اول جهان هستيم. اجازه بدهيد اين جمله را به شما بگويم. تا قبل از اين ملت ايران را به پسته، فرش و بعضي از اين امور مي‌شناختند. اينها بسيار ارزشمند است. مسئولين كشور وقتي سفر مي‌كردند، از ايران براي همتايان خودشان پسته يا هنردستي يا فرش ايراني مي‌بردند. من مي‌خواهم به شما بگويم، امروز به جايي رسيده‌ايم كه وقتي سفر مي‌كنيم، علاوه بر پسته و هنردستي ايران يكدستگاه پيشرفته و بسيار مجهز از نانوتكنولوژي و پيشرفتهاي فناوري ايران را به عنوان سوغات ايران هديه مي‌دهيم.

در موضوع هسته‌اي همة مستكبران عالم كه از پيشرفت ملت ايران به عنوان پيش قراول و خط‌شكن آزادي ملتها مي‌هراسيدند، تلاش كردند تا ملت ايران به قلة هسته‌اي دسترسي پيدا نكند. امروز شما مي‌دانيد، دنيا هم مي‌داند، همة چرخه از صفر تا صد در اختيار دانشمندان و جوانان ايران‌زمين است. آنها همة توانشان را بسيج كردند كه مانع رسيدن ما به قله بشوند، اما شكست خوردند. امروز دو راه در برابر آنهاست؛ راه اول ادامة مسير قبل است. اين مسير كه تجربه شد. من به شما مي‌گويم شما همة قدرت مادي و شيطاني‌تان را بسيج كرديد تا ايران هسته‌اي نشود. حالا اگر مي‌خواهيد همان مسير را ادامه بدهيد، معلوم است كه اين راه از قبل شكست خورده است.

راه دوم آن است كه بپذيريد همراهي كنيد؛ راه تعامل و همكاري به جاي تقابل. اين به نفع شماست.

اگر براي همكاري آمديد، استقبال مي­كنيم، اما اگر با خيالات خام طاقچه بالا گذاشتيد، بدانيد اين ملت راه خود را ادامه خواهد داد و هيچ نيازي به شما نخواهد داشت.

امروز دانشمندان ايران در عرصة بيوتكنولوژي، ساخت داروهاي جديد، روشهاي جديد درماني و سلول درماني در رده­هاي بالاي جهاني حركت مي­كنند و در بعضي جاها جزء دو سه كشور اول و در بعضي جاها پنج كشور يا ده كشور عالم هستند.

امروز ملت ايران در صنعت به سرعت در حال پيشرفت است. من نمي­خواهم آمار بدهم و وقت شما را بگيرم. اما مي­دانيد طي چهار پنج سال ظرفيت فولاد، سيمان، پتروشيمي، آلومينيوم، مس و بقية صنايع پايه و مادر هم به همين ترتيب دو برابر شد. امروز يك حركت سنگين

سرمايه­گذاري در زمينه­هاي صنعت و كشاورزي در تمام ايران در جريان است.

عزيزان من! دستاورد ديگر انقلاب عمران و آبادي است. توجه كنيد، در اين سرزمين در سه مقطع تاريخي عمران و آبادي انجام شده است. يكي قبل از اسلام و در دورة امپراتوريهايي كه هر يك 300 تا500 سال حكومت مي­كردند. بخشي از ميراث فرهنگي ما متعلق به آن زمان است.

دورة دوم و اساسي سازندگي دورة صفويه است. در اين دوره هم آباداني و عمران در سرتاسر ايران به طور گسترده انجام شد. بخش وسيعي از ميراث فرهنگي امروز ما و ساختمانها، پلها و تأسيسات متعلق به اين دوره است.

دورة سومي كه آباداني و عمران انجام شد، دورة انقلاب و جمهوري اسلامي ايران است. من از روي علم و آگاهي به شما عرض مي­كنم كه سازندگي اين سي سال در همة تاريخ ايران بي­نظير است. با اينكه حدود 150 سال حضور استعمارگران و دولتهاي بي لياقت مانع عمران و آبادي شد و شهرها و روستاها، كشاورزي و صنعت و فرهنگ و علم اين سرزمين را به سمت نابودي برد، امروز حركت سازندگي در تمام ايران و در تمام شهرها و روستاها در زمينه­هاي گوناگون به سرعت ادامه دارد. راهها، راه­آهنها، مدرسه­ها، دانشگاهها، فرودگاهها، بنادر، بيمارستانها، آب، برق و گاز به سرعت در حال پيشرفت و خدمت رساني است.

دستاورد ديگر انقلاب حركت در جهت اجراي عدالت است. قبل از پيروزي انقلاب، مجموع توليد كشاورزي ايران حدود 25 ميليون تن در سال بود. با افتخار اعلام ­مي­كنم كه امروز توليد كشاورزي اين سرزمين از مرز صد ميليون تن در سال گذشته است.

كار ديگري كه در جهت عدالت اجرا شد، هدفمند كردن يارانه­ها بود. من ان­شاءالله به زودي مجدداً با مردم عزيز دربارة هدفمند كردن يارانه­ها، دستاوردها و ادامه كار سخن خواهم گفت. اما بدانيد آن هوشمندي، تعهد، وحدت و عزتي كه شما در اجراي اين قانون و برنامة تحول­آفرين اقتصادي از خودتان نشان داديد، جايگاه و عظمت ايران را در معادلات جهاني صدپله بالا برد و امروز دنيا نسبت به اقتدار و عظمت ملت ايران نگاه ديگري دارد.

من صميمانه از همة ملت و همة اقشار، آن كساني كه در خط مقدم بوده­اند و عموم ملت تشكر مي­كنم و به زودي دراين باره با شما سخن خواهم گفت.

كار ديگري كه در جهت عدالت بود، توزيع سهام عدالت است. تا امروز بيش از 39 ميليون نفر سهام عدالت گرفته­اند و ان شاءالله با

برنامه­ريزي انجام شده به زودي به 45 ميليون نفر خواهد رسيد.

دولت تلاش كرده كه فرصت، توان و بودجة خود را در تمام ايران به طور عادلانه توزيع كند. هشتاد و پنج سفر استاني در طول پنج و نيم سال يك ركورد تاريخي و جهاني است. من خاطرم هست، روز اولي كه در دولت نهم بحث سفرهاي استاني مطرح شد، بعضيها باور نداشتند و نگران بودند و مي­گفتند اين نشدني است و امكان ندارد. وقتي پافشاري شد و حركت آغاز شد، 85 بار كل دولت به استانهاي كشور سفر كرده است. از شهر و روستاها، پروژه­ها و نيازهاي گوناگون تا امروز جلسات استاني دولت 17هزار و هشتصد مصوبه داشته است كه با پيشرفتهاي گوناگون در دست اجراست. سه سفر به ترتيب متوسط 97 درصد، 73 درصد و 40درصد در مسير اجراست و آنچه تمام شده و به بهره­­برداري رسيده است، 70 درصد در سفر اول، 43 درصد در سفر دوم و 17 درصد در سفر سوم. همة ايران به يك كارگاه ساختن و سازندگي تبديل شده است.

عزيزان من! در طول پنج سال بيش از يك ميليون و يك صد هزار مسكن روستايي بازسازي شده است. ان شاءالله كه هيچ گاه در ايران بلاياي طبيعي، زلزله و امثال آن نباشد. اما در اين زلزله­هاي اخير شما ديديد كه كمترين تلفات انساني به نسبت وسعت خرابي و شدّت زلزله بود كه بخش مهمي از اينها به دليل بازسازي و مقاوم­سازي مسكن روستايي بود.

در كنترل قيمت مسكن كه فشار آن به دوش طبقات محروم بود، كار خوبي انجام شد. در توزيع حقوق طبقات گوناگون، بازنشسته­ها و كساني كه كمتر حقوق مي­گرفتند، قدمهايي در جهت عدالت برداشته شد.

در زمينة اشتغال، امسال با همت جوانان و كارآفرينان تا الان يك ميليون و ششصد هزار شغل ثابت درست شده است و با برنامه‌ريزي دولت ان‌شاءالله تا قبل از پايان دولت دهم ديگر در اين كشور مشكلي به نام بيكاري جوانان وجود نخواهد داشت. با سهميه­بندي ظرفيتها، تحصيلات عاليه تا اعماق روستاها كشانده شد.

عزيزان من! همة اينها در جهت اجراي عدالت است. البته شما مي­دانيد كه اجراي كامل عدالت سخت­ترين و ضروري­ترين مرحله براي كمال انسان است. پيامبران و اولياي الهي در اين راه مشكلات و فشارهاي فراواني را تحمل كرده­اند. امروز نيز دولت شما به شدت تحت فشار است و از جهات گوناگون مورد هجوم واقع مي­شود. اما من با قاطعيت اعلام مي­كنم كه پيگيري آرمانها و آرمان عدالت، تعهد ما و ملت بزرگ است و همگان بدانند كه علي­رغم همة فشارهاي داخلي و خارجي و كارشكنيها و توهينها اين راه نوراني را تا آخر دنبال خواهيم كرد و حسرت را به دل دشمنان خواهيم گذاشت.

دستاورد ديگر اين انقلاب حضور در مديريت جهاني و اثرگذاري بر مناسبات بين الملل است. ملت ايران توانسته است آرمان عدالت و پيام رهايي بخش توحيد را در گوش بشريت امروز زمزمه كند. اينها بخشهايي از دستاوردهاي ملت بزرگ است و البته ضعفها و مشكلاتي هم در گوشه و كنار به طور فرعي و اصولي وجود دارد كه بايد با توكل به خدا و دست پرقدرت ملت آنها را برطرف كنيم.

مطلب دوم من دربارة وضع امروز جهان است. انقلاب اسلامي يك آغاز بود، اما هرگز يك پايان نخواهد بود. مديريت جهاني امام عصر (عج)، آن انسان كامل و ذخيرة الهي نقطة اشتراك همة انسانهاي فطري، موحد و عدالتخواه است. مديريت اصلي عالم در اختيار امام است. هركس و هر ملتي كه خود را در مسير عدالت قرار دهد و براي ترويج توحيد و عدالت قيام نمايد، تحت مديريت ايشان قرار مي­گيرد و ياري و هدايت مي­شود.

عزيزان من، ملت ايران و همة ملتها! حقيقت اين است كه حركت آخر آغاز شده و ما امروز در متن يك انقلاب عظيم جهاني به مديريت آن عزيز قرار داريم. جهان در حال تلاطم است و يك بيداري انساني عظيم در حال وقوع است. دست مديريت الهي امام قابل مشاهده است. دلها و انديشه­ها به سرعت به ضرورت حكومت جهاني و حاكميت انسان كامل و متصل به آسمان گرايش پيدا مي­كند. امام عزيز ما بارها فرمود كه دست الهي در كار است و هدايت مي­كند. رهبري عزيز انقلاب نيز بارها همين حقيقت را بيان فرموده­اند.

همه توجه كنند كه بيداري و حركت منحصر به ايران و خاورميانه يا شمال افريقا يا مصر و تونس نيست. در همه جاي جهان؛ در امريكاي لاتين، افريقا، اروپا، آسيا و نقطه نقطة زمين حركت آغاز شده و گرايش به توحيد و عدالت و عدالت­گستر حقيقي روزافزون است.

من در اجتماع شما مي­خواهم مطلبي را خطاب به ملت عزيز ايران و يك مطلب به ملتهاي جهان به ويژه ملتهاي منطقة عربي- اسلامي عرض كنم و يك نكته را هم به مستكبران عالم گوشزد نمايم.

اما خطاب به ملت عزيز ايران، عزيزان من! شما در تبعيت از امام راحل و خط نوراني امامت و ولايت با نثار موجوديت خودتان و با هوشمندي، همدلي، وحدت، مجاهدت و ايستادگي بي­نظير توحيد و عدالت را احيا كرديد، ايران را آزاد و عزت ايران را زنده كرديد و كشور را در مسير پيشرفت حقيقي قرار داديد. بايد مراقبت كنيم. تحقق آرمانهاي بلند نيازمند حفظ عوامل اصلي انقلاب است. اگر مي­خواهيم كه همچنان پرچمدار توحيد و عدالت باشيم و به قله­هاي آرماني برسيم، بايد همچنان در مسير مستقيم انقلاب مصمم و مستحكم باشيم. بايد در همة عرصه­ها از جمله در اقتصاد، فرهنگ، زمام داري صالح، قضاوت، ساختار اداري، توحيد، قانونگذاري، تربيت و سياست بايد الگو بشويم و مراقبت بكنيم كه خداي نكرده در جازدني و لاابالي­گري از يك سو يا خداي نكرده تحجر از سوي ديگر، قدرتِ حركتِ ملت ما و ما را سست نكند. اگر خداي نكرده در گوشه و كنار بي­تفاوتي حاصل شود و از توجه به اصول و امام(ع) غفلت شود و اگر برخي خودخواهيها غلبه كند، نبايد انتظار داشت كه اين مسير عزت و سرافرازي ادامه پيدا كند.

اخلاص در عمل، توجه و ايمان به توحيد، پافشاري بر اصلاح، عدالت و وحدت و تمسك به حبل­الله و خط نوراني ولايت و امامت رمز سربلندي است. نبايد اجازه داد كه عده­اي خودخواه دستاورد فداكاري ملت را به پاي خود بنويسند يا آن را در راه ارضاي تمايلات مادي

بي­پايان خود قرباني كنند. عدة قليلي بريده از مردم و طرد شده از ناحية مردم تلاش مي­كنند وجهة نوراني ملت ايران را مخدوش كنند. اما من اطمينان دارم كه ملت بزرگ همچنان قدر حركت و عزت خود وعنايات الهي را مي­داند و حركت در صراط مستقيم الهي را هرگز رها نخواهد كرد و همة بدخواهان و دشمنان خود را ناكام خواهد گذاشت. اگر بعضي كه خود را مالك ملت، ايران و انقلاب مي­دانند يا از اول اهل مبارزه نبودند و به دروغ آمدند يا امروز خسته، فرسوده و سازشكار شده­اند، بدانند عموم ملت و به خصوص نسلهاي جديد امروز مؤمن‌تر، هوشمندتر و انقلابي­تر كار را ادامه خواهند داد و پرچم ملت ايران را بر بام عزت جهان برخواهند افراشت.

اما خطاب به ملتهاي جهان، همة ملتها توجه داشته باشند كه به فضل الهي امروز مستكبران و زورگويان در بن بست قرار گرفته­اند. به فضل خدا امروز شميم رهايي در عالم منتشر شده است. راه رهايي، بازگشت به فطرت الهي، توحيد، عدالت و راه انبياست. همه متحد باشيد و از قدرتهاي فاسد نهراسيد كه پيروزي نزديك است. به خصوص به ملتها و جوانان اسلامي و عربي و مردم و جوانان سربلند مصر و همه ملتهاي عالم عرض مي­كنم كه هوشيار باشيد، حق شماست كه آزاد باشيد و حاكميت خود را اعمال كنيد. حق شماست كه دربارة مسائل كشوري و جهاني آزادانه اعمال نظر و اراده كنيد. انتخاب نوع حكومت، شكل ادارة كشور، نوع حاكمان و شخص حاكمان حق شماست.

حق شماست كه توحيد، عدالت و عزت را مطالبه كنيد و در راه تحقق آن مجاهدت كنيد. قدرت اجتماع خودتان را كه برآمده از قدرتِ خداست، بشناسيد و از آن به خوبي و با توكل بر خدا استفاده كنيد. براي خدا حركت كنيد و آرمانهاي بلند الهي را هدف قرار دهيد. بدانيد كه حق پيروز و باطل رفتني است. راه مبارزه با طواغيت و شياطين مسيري طولاني و نيازمند مجاهدت، عشق، اخلاص، هوشمند و فداكاري است. همگان بايد مراقب طراحيهاي شياطين باشند. كساني كه در دورة برده­برداري و استعمار جنايات بي شمار كرده­اند، امروز هم زشت ترين اقدامات را عليه ملتهاي آزاده مرتكب مي­شوند.

امروز مجدداً به دنبال دست‌اندازي به حقوق ملتها با روشهاي جديد هستند. با فريب‌كاري آمده‌اند. همه بايد مراقب باشيم. قيافة دوست به خودشان گرفته‌اند و مي‌خواهند خودشان را به عنوان دوست ملتهاي منطقه و نيز ملتهاي شمال افريقا و عربي – اسلامي جا بزنند، ولي به دنبال همان نيات شيطاني خودشان هستند. بايد همه با هم باشيم. همة با هم باشيد كه لطف خدا شامل حال مؤمنين و موحدين متحد است و شما پيروز هستيد. ملت ايران دوستدار شماست. اين حق شماست كه سرنوشت خودتان را آزادانه انتخاب كنيد و ملت بزرگ ايران از حق انتخاب شما حمايت مي‌كند. سلام خدا بر شما و همة مجاهدان راه توحيد و عدالت و بشارت باد بر شما پيروزي و عزت و سرافرازي.

اما خطاب به مستكبران عالم، مي‌خواهم به آنها بگويم شما ديگر به آخر خط رسيده‌ايد. شما به خصوص در صد سال اخير كارهايي كرده‌ايد كه روي جنايتكاران و چپاولگران تاريخ را سفيد كرده‌ايد، اما امروز در آخر خط هستيد و دو راه بيشتر نداريد؛ راه اول پيوستن به ملتهاست. لازم نيست براي ملتها و ملتهاي عربي - اسلامي دلسوزي كنيد. «ما را به خير تو اميد نيست، شرمرسان». شما در تمام جنايتهاي رژيم صهيونيستي و ظلمهايي كه به ملتهاي منطقه شده است و مي‌شود شريك هستيد. اگر واقعاً مي‌خواهيد رفتار خودتان را اصلاح كنيد، اگر مي‌‌خواهيد ملتها به شما اعتماد كنند و باور كنند كه صادق هستيد، اولاً در امور كشورها و ملتهاي منطقه از جمله مصر و تونس دخالت نكنيد و اجازه بدهيد ملتها كار خودشان را بكنند و تصميم خودشان را بگيرند.

در كار ملتهاي ديگر هم دخالت نكنيد. شما در افغانستان و عراق چه كار مي‌كنيد؟ اين پايگاههاي نظامي در مطقه براي چيست؟ شما دلسوز ملتها هستيد يا يك شيطان فريبكار و دغلكار؟

ثانياً اين رژيم صهيونيستي را كه عامل اصلي تمام جنايتهاست، جمع كنيد. همان طوري كه آن را آورديد و تحميل كرديد، بساطش را جمع كنيد و منطقه را آزاد كنيد. بدانيد اين رژيم صهيونيستي نقطة اشتراك همة زشتيهاي زشتكاران تاريخ از يك طرف و نقطة مشترك دشمني همة ملتهاي جهان از سوي ديگر است. اگر شما راست مي‌گوييد، منطقه را به دست مردم بدهيد ، منطقه را خالي كنيد، دست و پاي اين وليدة شيطاني و جنايتكار را جمع كنيد. اگر خيال كرده‌ايد با فريبكاري و شعار دو دولت، مي‌توانيد اين رژيم را حفظ كنيد، اشتباه مي‌كنيد.

بياييد با جريان توحيد و عدالت همراه شويد. اين براي شما بهتر است. اما اگر به اين دعوت الهي پاسخ ندهيد و با فريبكاري به دنبال ايجاد شرايط جديد براي بسط سلطة خود و نجات صهيونيستها باشيد، بدانيد كه دست قدرت ملتها كه تجلي قدرت خداست، به زودي شما را در دادگاه عدالت مجازات خواهد كرد و از كاخهاي ظلمتان به زير خواهد كشيد.

من به شما اطمينان مي‌دهم، گوشهايشان را باز كنند. عليٰ‌رغم تمام طراحيهاي پيچيده و شيطانيِ شما به فضل الهي و به لطف هوشمندي و ايستادگي ملتها، به زودي خاورميانه جديد، اما بدون امريكا و رژيم صهيونيستي محقق خواهد شد و مستكبران در آن خاورميانه هيچ جايي نخواهند داشت و در ادامة آن، به فضل الهي تمام جهان به زودي اين حقيقت شيرين يعني جهان بدون صهيونيسم، جهان بدون سلطه و جهان بدون زور را تجربه خواهد كرد.

مي‌خواهم در پايان عرايضم تشكر كنم. تشكر اول از همة ملت ايران به خاطر همة خوبيها و بزرگواريهاي اين ملت است. از همة اقشار كه امروز در سرتاسر اين سرزمين الهي با حضور نوراني خودشان سي و دومين فجر را به آغازي جديد و جهشي بزرگ در جهان تبديل كردند و در ادامة راه تا تحقق كامل حكومت الله بر جهان ميثاقي دوباره بستند.

مي‌خواهم از رهبري گرانقدر انقلاب كه با هوشمندي و تدبير بار سنگين انقلاب را به دوش مي‌كشند، تشكر كنم. مي‌خواهم از همة ملتهاي منطقه و جهان كه با كاروان حقيقت و پرچم عدالت و توحيد همراهي مي‌كنند، تشكر كنم. اميدوار باشيد كه پيروزي نزديك است.

و اما مي‌خواهم به طور ويژه از محضر مقدس مولايمان، حضرت ولي عصر (عج) به خاطر همة عنايات و توجهاتشان، به خاطر الطاف بيكرانشان، به خاطر هدايتها و كرامتهايشان سپاسگزاري كنم. خداوند وجود شريفشان را از همة حوادث و بلايا محفوظ بدارد و قلب مهربانشان را از همة ما، ملت ايران و رهبري گرانقدر راضي و خشنود بگرداند.

سلام و درود خدا بر روح ملكوتي امام (ره)، آن انسان وارسته و مجاهد به خدا پيوسته و ياران گرانقدرش كه اين راه نوراني را در برابر ملت ما و همة بشريت امروز گشودند.

سلام و درود خدا بر شهيدان، جانبازان و آزادگان و خانواده بزرگ ايثارگران. نزديك ظهر است، چند دعا كنيم.

- اي خداي بزرگ، اي خداي مقتدر يگانه، اي عزيز بي همتا، ملت ايران و رهبري عزيزش را در استمرار حركت و پيشگامي عدالت و توحيد موفق و پايدار بدار؛

- ملتهاي مظلوم را نجات عنايت بفرما؛

- جوانان عزيز اين ملت را كه بهترين عالم هستند، حفظ كن و همة آروزهاي نيك آنها را برآورده ساز؛

- همة جوانان جهان از جمله جوانان عزيز مصر را سرشار از ايمان، علم، عمل صالح و موفقيت و عزت بگردان؛

- دشمنان بشريت و دشمنان عدالت و توحيد را خوار و ذليل و منكوب بگردان؛

- باران رحمتت را بر ملت ايران و همة سرزمينهاي تشنه ببار؛

- در ظهور اميد آخر، باقي مانده‌ات، موعود امم، عدالت گستر و نجات‌بخش حقيقي تعجيل بفرما؛

- توفيق زندگي در سايه‌سار حكومت سرشار از لطف، زيبايي، رشد، آسايش و آرامش، علم و حكمت، معرفت و عشق و آزادي او را نصيب ملت ما و همة مردم جهان بفرما.

از ميهمانان عزيزي كه از ساير كشورها در اين جشني كه متعلق به خود آنهاست شركت كرده‌اند، تشكر مي‌كنم.

موفق و عزيز و سربلند باشيد.





شناسه خبر: 26781  

- سخنراني ها

, متن کامل سخنرانی