دكتر احمدي نژاد در جمع خبرنگاران: نگاه مردم به 22 بهمن هر سال متعالي تر از قبل است
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 15:51
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس جمهور گفت: برداشت و افق نگاه مردم به 22 بهمن هر سال نسبت به سال قبل متعالي تر و بلند تر شده است.

دكتر احمدي نژاد در جمع خبرنگاران:

نگاه مردم به 22 بهمن هر سال متعالي تر از قبل است

رييس جمهور گفت: برداشت و افق نگاه مردم به 22 بهمن هر سال نسبت به سال قبل متعالي تر و بلند تر شده است.

شناسه خبر: 26724 - 

چهارشنبه 20 بهمن 1389 - 11:09

دكتر محمود احمدي نژاد پيش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشيه آغاز بهره برداري سد ماملو در جمع خبرنگاران گفت: 30 سال قبل آنچه مردم از واقعه رخ داده در روز 22 بهمن مي خواستند رهايي از يوغ استبداد و ستم بود اما امروز ملت ايران به دنبال فتح آسمانها و اصلاح جهان است.

رييس جمهور افزود: معناي اين تحولات آن است كه حركت ملت ايران در 32 سال گذشته حركت متعالي و رو به رشد بوده و هر سال كه مي گذرد شكوفاتر و اثربخش تر مي شود.

دكتر احمدي نژاد ادامه داد: هر 22 بهمن يك آغاز جديد بوده و دوره جديد را پايه گذاشته است و حركت و نگاهي جديد به ملت ايران داده است و در طول 32 گذشته شاهد بوده ايم كه هر سال 22 بهمن يك طعم ، مفهوم و مزه جديد خاص خود را داشته است.

رييس جمهور 22 بهمن را اتفاقي عظيم و تاريخ ساز توصيف و تصريح كرد: 22 بهمن متعلق به همه ملت ها و انسانها و همه كساني است كه دلهاي پاك داشته،‌عدالت خواه ، آزادي خواه و خداخواه هستند.

وي 22 بهمن را متعلق به همه توده هاي مردم دانسته و اظهار داشت: 22 بهمن را ملت ايران آفريد و ملت ايران صاحب آن است.

دكتراحمدي نژاد با تبريك 22 بهمن امسال به ملت ايران و همه بشريت تاكيد كرد: اطمينان دارم ملت ايران آنچه را كه خود خلق كرده ، پرورش داده و به امروزش رسانده امسال هم ماموريتش را در قبال آن به بهترين نحو ممكن انجام خواهد داد.

 

شناسه خبر: 26724  

- مصاحبه ها