دكتر احمدي نژاد در ديدار نخست وزير لبنان: تقويت وحدت و برادري كشورهاي اسلامي بويژه ايران و لبنان موجب ناكامي سلطه گران است
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 21:39
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس جمهور تقويت وحدت و برادري كشورهاي اسلامي بويژه ايران و لبنان را موجب ناكامي دشمنان و سلطه گران دانست و گفت:دشمنان با عزت و پيشرفت تمامي كشورهاي اسلامي مخالف هستند و تنها راه غلبه بر آنها حفظ،تقويت و تحكيم وحدت و همدلي است.

دكتر احمدي نژاد در ديدار نخست وزير لبنان:

تقويت وحدت و برادري كشورهاي اسلامي بويژه ايران و لبنان موجب ناكامي سلطه گران است

رييس جمهور تقويت وحدت و برادري كشورهاي اسلامي بويژه ايران و لبنان را موجب ناكامي دشمنان و سلطه گران دانست و گفت:دشمنان با عزت و پيشرفت تمامي كشورهاي اسلامي مخالف هستند و تنها راه غلبه بر آنها حفظ،تقويت و تحكيم وحدت و همدلي است.

شناسه خبر: 25641 - 

يکشنبه 7 آذر 1389 - 23:04

دكتر محمود احمدي نژاد در ديدار سعد حريري نخست وزير لبنان با تاكيد بر اينكه لازمه پيشرفت و پيروزي لبنان در برابر رژيم صهيونيستي ،وحدت همه گروه ها و طوايف لبناني است ،اظهار داشت:اگر دولت و مقاومت لبنان در يك جبهه باشند اين كشور با اقتدار مسير عزت،آباداني و سرافرازي را طي خواهد كرد و رژيم صهيونيستي و حاميان آن قادر نخواهند بود كوچكترين آسيبي به ملت لبنان وارد كنند.

دكتر احمدي نژاد بر تقويت روند وحدت ملي در لبنان تاكيد كرد و گفت: همه كساني كه به سرنوشت لبنان علاقه مند هستند بايد از برقراري و تحكيم وحدت ملي و تثبيت آرامش در لبنان حمايت كنند تا استقلال و عزت لبنان حفظ شود.

رييس جمهور در ادامه با بيان اينكه كشورهاي اسلامي ازمنافع و دشمنان مشتركي برخوردار هستند تاكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران از پيشرفت و توسعه همه كشورها اسلامي و تمامي ملتها حمايت مي كند و معتقديم اگر در كنار يكديگر قرار بگيريم مسايل و مشكلات منطقه و جهان را مي توان براحتي حل كرد.

دكتر احمدي نژاد همچنين بر لزوم حمايت از ملت مظلوم فلسطين تاكيد و خاطرنشان كرد:چنانچه همه كشورها و دولت هاي اسلامي در كنار مردم فلسطين بايستند و از حقوق آنها حمايت شود ،فلسطينيان نيز متحد شده و دشمنان مجبور به عقب نشيني و فرار خواهندشد.

وي همچنين با گراميداشت ياد مرحوم رفيق حريري اظهارداشت:ايشان هيچ گاه راضي نشدند كه حتي يك وجب از خاك سرزمين لبنان و يا فلسطين در دست بيگانگان و اشغالگران باشد و بايد اين راه وي با قوت ادامه يابد.

سعد حريري نخست وزير لبنان نيز در اين ديدار با اشاره به سفر دكتر احمدي نژاد به لبنان و تاثير آن در تقويت ثبات و آرامش و وحدت ملي در لبنان گفت:روابط ممتازي بين دو دولت تهران و بيروت شكل گرفته كه تقويت و گسترش آن به نفع دو ملت و منطقه است.

وي رژيم صهيونيستي را بزرگترين چالش و خطر براي منطقه دانست و تصريح كرد:صهيونيست ها هيچ گاه صلح طلب نبوده و از هر فرصتي براي ضربه زدن به كشورهاي منطقه استفاده مي كنند و همواره دروغ گفته اند ولي طناب دروغگو بسيار كوتاه است .

نخست وزير لبنان بر ضرورت اتحاد كشورهاي عربي با ايران تاكيد كرد و گفت: مقابله و ايستادگي در برابر رژيم صهيونيستي بعنوان چالش بزرگ منطقه نيازمند حفظ اتحاد و يكپارچگي كشورهاي عربي با ايران است.

سعد حريري در ادامه با اشاره به موافقتنامه ها و مذاكرات انجام شده براي افزايش سطح مناسبات و همكاري هاي دوجانبه و منطقه اي اظهار داشت:لبنان  استفاده از همه ظرفيت هاي موجود را براي تحكيم و گسترش بيش از پيش روابط دو كشور با جديت پيگيري مي كند.

شناسه خبر: 25641  

- دیدارهای خارجی