
رييس جمهور در ديدار خانواده شهدا و ايثارگران زنجان:
سنگرهاي كليدي جهان با روحيه و فرهنگ ايثارگري ملت ايران در خدمت عدالت و برادري قرار مي گيرد
رييسجمهور روحيه و فرهنگ ايثارگري را سلاح اثرگذار ملت ايران در جهان دانست و گفت: ملت ايران به واسطه روحيه ايثارگري همه طراحيهاي دشمن را در هم شكسته و ديوارهاي بلند نفاق و توطئه را متلاشي كرده و با عبور از سدهاي بلند شياطين تمام سنگرهاي كليدي جهان را فتح خواهد كرد.
دكتر محمود احمدينژاد در ديدار خانواده شهدا و ايثارگران استان زنجان با اشاره به اعطاي نشان ايثار به والدين شهدا اظهار داشت: اعطاي نشان از طرفي اظهار ارادت به خانواده شهدا است و امروز با افتخار اعلام ميكنيم كه دنيا بداند كه ملت ايران براي هميشه تاريخ تمام عظمت و موجوديت خود را مديون شهدا ،جانبازان و ايثارگران و خانواده معزز آنان است.
رييسجمهور معناي ديگر اعطاي نشان ايثار را تاكيد بر ادامه راه شهدا دانست و گفت: راه حفظ عزت، شرف، حيات طيبه و ارتقاي آن حركت در مسير شهدا، جانبازان و ايثارگران است.
دكتر احمدينژاد تصريح كرد: دنيا بداند امروز به واسطه ايستادگي ايثارگران، فرهنگ ايثارگري و فداكاري در راه آرمانهاي الهي در بين ملت ايران ،فرهنگي آشنا و دوست داشتني است.
وي افزود: خون شهداي كشورمان در روح و انديشه فرزندان ايرانزمين تا ابد جريان خواهد داشت و طوفاني از عدالت، ايمان و شجاعت در جهان برپا خواهد كرد.
رييسجمهور اظهار داشت: اگر روزگاري براي دفاع از ميهن و آرمانها و اعتقادات ملت ايران دو، سه ميليون داوطلب عازم جبهه ها ميشدند امروز دهها ميليون جوان مومن، شجاع و آگاه و ميثاق بسته با شهيدان، آماده مجاهدت در راه آرمانهاي الهي هستند.
دكتر احمدينژاد با تاكيد بر اينكه سلاح اثرگذار ملت ايران فرهنگ و روحيه ايثارگري است، تصريح كرد: آنچه دشمنان از آن ميترسند بمب اتم و حتي قدرت اقتصادي و سياسي ملت ايران نيست بلكه حضور پررنگ فرهنگ ايثار در بين يك ملت بزرگ تمدن ساز و فرهنگ آفرين است.
رييسجمهور تاكيد كرد: اگر يك ملت بزرگ و برخوردار از ريشه هاي عميق تاريخي اهل ايثار باشد، قادر است بزرگترين قدرت انساني را در جهان تشكيل دهد.
دكتر احمدينژاد با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران از نصب سپر موشكي در يكي از كشورهاي منطقه هيچگونه احساس خطري نميكند، تصريح كرد: امروز به لطف ايثار ايثارگران هيچ قدرتي در دنيا جرات ندارد جسارت و اشتباهي را عليه ملت ايران مرتكب شود.
رييسجمهور با اشاره به برخي ادعاها مبني بر اينكه سپر دفاع موشكي به منظور جلوگيري از نفوذ ايران نصب ميشود، اظهار داشت: اينگونه سخنان نيز از جمله اشتباهات بزرگ سلطهگران است. امروز آرمان، فرهنگ و انديشه ملت ايران در دنيا در بين جهانيان عزيز و پرشكوه است و خيلي احمقانه است كه خيال ميكنند با سپر دفاع موشكي ميتوانند از انتشار و گسترش فرهنگ و انديشههاي الهي ملت ايران جلوگيري كنند.
دكتر احمدينژاد افزود: نسيم بهاري كه از ايران برخاسته است دلها و انديشههاي بشريت را زنده خواهد كرد و نميتوان جلوي انتشار اين نسيم را با سپر موشكي گرفت.
رييسجمهور تصريح كرد: امروز آنچه در دنيا منتشر ميشود، انديشه بلند و فرهنگ انسانساز ملت ايران است كه به واسطه ايثار ايثارگران حاصل شده است.
دكتر احمدينژاد با اشاره به وصيتنامه شهيدان خاطر نشان كرد: شهدا آرزو داشتند كه فرهنگ امامت و ولايت جهانگير و سلطه اهريمني مستكبران متلاشي شود و امروز به لطف ايثارگري ملت ايران آرزوي شهيدان در حال تحقق است و همه قدرتهاي زورگو براي حل مسايل خود به شدت نيازمند ملت ايران هستند.
رييسجمهور گفت: اعطاي نشان به پدر و مادر شهيدان تاكيد بر اين حقيقت است كه تنها راه تحقق آرمانهاي الهي و حفظ عزت و شرف، پيروي از فرهنگ ايثارگري است.
دكتر احمدينژاد در بخش ديگري از اظهارات خود با تبريك عيد غدير و هفته ولايت به همه بشريت گفت: عيد غدير بزرگترين عيد عالم هستي است و فقط به شيعيان تعلق ندارد بلكه عيد همه بشريت است. چرا كه حقيقت و حلقه اتصالي بين انسان و خدا در عالم جز ولايت وجود ندارد.
رييسجمهور گفت: بدون ولايت، اسلام، خداشناسي، حج و شبزندهداري بيمعنا است و اقامه نماز و روزه گرفتن بدون ولايت مانند قدم زدن در گمراهي است. اگر ولايت نباشد روشني، نور و هدايتي وجود نخواهد داشت. كسي كه با ولايت باشد با هر قدم يك پله به كمال و سعادت نزديكتر ميشود و در مقابل كسي كه منقطع از ولايت و آسمان باشد با هر قدم به سقوط و اضمحلال نزديكتر ميشود. به همين جهت است كه شيطان روي غفلت انسان از امامت و ولايت سرمايهگذاري ميكند.
دكتر احمدينژاد خاطر نشان كرد: اگر امروز ايران ايستاده و فرهنگ ايثار و مقاومت و شجاعت زندهاست همگي بواسطه عشق ملت ايران به خط نوراني امامت و ولايت است.
دكتر احمدينژاد در ادامه با گراميداشت هفته بسيج گفت: اينكه بسيج عظمت دارد و فرهنگ بسيجي زيبا و ماندگار است و امام(ره) آرزو ميكند كه نام او در دفتر بسيج ثبت شود بخاطر اين است كه محور و آرمان بسيج، بر ولايت و امامت استوار است.
رييسجمهور اظهار داشت: زنجان كانون شور و شعور حسيني است و همه عظمت مردم اين ديار بخاطر عشق به حسين(ع) و آل حسين است و ضرورت دارد كه مردم مؤمن و بزرگوار زنجان اين عشق را همانند گذشته حفظ كرده و نسل به نسل و سينه به سينه منتقل كنند.