
رييس جمهور :
همدلي مردم و مسئولين موجب پيشرفت و تعالي است
رييسجمهور استان كهگيلويه وبويراحمد را داراي افتخارات و عزتآفرينيهاي بزرگ دانست و اظهار اميدواري كرد، با پشتيباني دولت و همدلي مردم و مسئولين استاني شاهد ارتقاء هر چه بيشتر استان باشيم.
دكتر محمود احمدينژاد ظهر امروز در ديدار نخبگان و فرهيختگان استان كهگيلويه وبويراحمد، اين استان را سرشار از استعدادهاي انساني، فرهنگي و مادي خواند و گفت: باورم اين است كه ميتوان با استفاده از ظرفيت و استعدادهاي بسياري كه در اين استان وجود دارد طي چند سال آينده، همتراز شدن اين استان با ساير استانهاي كشور را شاهد بود.
رييسجمهور با تأكيد بر حمايت و پشتيباني دولت از عمران و آباداني استان كهگيلويه وبويراحمد تصريح كرد: دولت بر پايه عدالت، پشتيبانيهاي همه جانبهاي را براي پيشرفت استان انجام خواهد داد.
دكتر احمدينژاد خطاب به نخبگان و مردم استان اظهار داشت: در مقابل مسئوليتي كه دولت براي پشتيباني و توسعه سطح استان دارد، مسئوليتي نيز بر عهده شما است، بايد بدانيد كه اگر بخواهيد استان به سرعت پيشرفت كند بايد همدلي در بين مردم و مسئولين در اوج خود باشد، چرا كه بدون همدلي استان به جايي نخواهد رسيد.
رييسجمهور افزود: مسئوليت دوم شما اين است كه تصويري كه از استان خود مخابره ميكنيد تصويري زيبا و مجذوبكننده باشد، بي ترديد ارائه تصوير نازيبا و سياه انگيزهها را براي كار و سرمايهگذاري در استان ضعيف ميكند.
دكتر احمدينژاد گفت: باورم اين است كه استان كهگيلويه وبويراحمد ميتواند به الگويي براي استانهاي كشور تبديل شود و دولت در اين زمينه كاملاً پشتيباني خواهد كرد.
رييسجمهور ادامه داد: كاستيها و بيتوجهيهايي كه در طول دورههاي گذشته نسبت به اين استان اعمال شده است، به شرط وجود همدلي و کارو تلاش قابل جبران است.
دكتر احمدينژاد با اشاره به اينكه مردم استان كهگيلويه وبويراحمد در خط مقدم دفاع از ميهن اسلامي قرار داشتند، اظهار داشت: باورم اين است كه مردم استان نه تنها در جنگ و صحنههاي عزت، بلكه در صحنههاي سازندگي هم مي توانند پيشتاز و پيشرو باشند.
در ابتداي اين مراسم تعدادي از نمايندگان، نخبگان و فرهيختگان استان كهگيلويه وبويراحمد به بيان پيشنهادات و راهكارهاي خود پرداختند.