
رييسجمهور:
مسئولين فرهنگي براي اثرگذار بودن فعاليتهاي خود بايد عاشق جوانان باشند
رييسجمهور با بيان اينكه مسئولين فرهنگي بايد تمام وجودشان سرشار از عشق به مردم باشد، گفت: لازمه انتقال ارزشهاي فرهنگي عشق به مردم است، مسئولين فرهنگي براي اثرگذار بودن فعاليتهاي خود بايد عشق و احترام به جوانان و مردم را در خود تقويت كنند.
دكتر محمود احمدينژاد در كارگروه فرهنگ و هنر استان كهگيلويه و بويراحمد بر ضرورت ايجاد جهش فرهنگي در سطح استان تأكيد كرد و افزود: دولت علاوه بر بودجههاي معمول، بودجه خاصي را براي فعاليتهاي فرهنگي در سطح استان اختصاص داده است كه البته انتظارات خاصي از اين بودجه فرهنگي وجود دارد.
رييسجمهور با اشاره به وجود مشكلات در اقدامات فرهنگي گفت: نقص فعاليتهاي فرهنگي اين است كه مسئولين به جاي توجه به محتوا و نرمافزار فرهنگي، سراغ سختافزار و تجهيزات ميروند، در حالي كه بودجه فرهنگي براي تقويت محتواي فرهنگي است.
دكتر احمدينژاد گفت: مسئولين در اقدامات فرهنگي نبايد به سراغ فعاليتهاي كليشهاي و مواردي كه كاربرد آماري و گزارشدهي دارند بروند.
رييسجمهور با اشاره به ويژگيهاي منحصر به فرد استان كهگيلويه و بويراحمد، اظهار داشت: پاكي روح، سلامت نفس، شجاعت و عزتمندي مردم اين ديار در كل كشور زبانزد است و نتيجه فعاليتهاي فرهنگي بايد احياء و تقويت اين ارزشها و ويژگيها باشد.
دكتر احمدينژاد گفت: هدف از فعاليتهاي فرهنگي ساخته شدن انسان و شناخت راه كمال و سعادت است، نتيجه كار فرهنگي اين است كه فطرتها را بيدار كرده و با حقيقت هستي آشنا كند.
رييسجمهور محبت، عشق و احترام به مردم را لازمه انتقال و تاثيرگذار بودن فعاليت فرهنگي دانست و گفت: اثرگذاري كار فرهنگي در اين است كه از دلي فرهنگي بيرون آمده باشد، يك مسئول فرهنگي بايد به همه مردم عشق بورزد و بداند كه عشق به مردم تجلي عشق خداست.
دكتر احمدينژاد همچنين ترويج فلسفه انتظار را يكي از اقدامات فرهنگي در جامعه دانست و گفت: اگر وجود انسان با امام آشنا نباشد، محال است كه حيات پيدا كند، حيات حقيقي با پيوستن به امام ايجاد ميشود. از اينرو بايد روح كار فرهنگي ترويج فلسفه انتظار، تقويت انتظار مردم با امام هستي باشد چرا كه بالاترين كار فرهنگي معرفي و ذكر و ياد امام است.