
رييسجمهور در جمع خبرنگاران:
در صنعت خودروسازي بايد جزء صادركنندگان اصلي باشيم
رييسجمهور گفت: جمهوري اسلامي ايران امروز در صنعت خودروسازي بايد به جايي برسد كه جزء صادركنندگان اصلي خودرو باشد.
دکتر محمود احمدينژاد در حاشيه مراسم افتتاح كارخانه خودروسازي سايپا كاشان در جمع خبرنگاران با مثبت ارزيابي كردن روند پيشرفت خودروسازي در كشور گفت: خودروسازي از دو بخش قطعهسازي و جمع كردن قطعات و ساختن اتاق خودرو تشكيل ميشود و دولت تلاش دارد بخش قطعهسازي كه اشتغال و درآمد اصلي را در بر ميگيرد در سراسر كشور توزيع كند.
رييسجمهور با اشاره به افتتاح 5 كارخانه خودروسازي در سال جاري گفت: بايد در توليد خودرو به ظرفيت سالانه بالاي 3 ميليون خودرو برسيم، چرا كه اين ظرفيت در كشور وجود دارد.
دکتراحمدينژاد با اشاره به استفاده از نيروهاي بومي در كارخانه هاي خودروسازي گفت: به مديران اين كارخانههاي پيشنهاد شده است تا نيروهاي مورد نياز خود را از جوانان بومي و محلي تأمين كنند.