
با حضور رييس جمهور همايش روز ملي خليج فارس در كيش آغاز شد
همايش روز ملي خليج فارس و ثبت ملي دانش هاي سنتي دريانوردي در حوزه درياي خليج فارس دقايقي پيش با حضور رييس جمهور و در مركز همايش هاي بين المللي جزيره كيش گشايش يافت.
دكتر محمود احمدي نژاد كه عصر روز گذشته براي حضور در همايش روز ملي خليج فارس به كيش سفر كرده است در اين همايش حضور يافت و قرار است در جمع انديشمندان و شخصيت هاي داخلي و خارجي سخنراني كند.
در آيين گراميداشت روز ملي خليج فارس از دو پژوهشگر ملي و دو پژوهشگر استاني كه پژوهش هايي با موضوع خليج فارس داشته اند و دو تن از حافظان و مدافعان خليج فارس در 8 سال دفاع مقدس تجليل و چند اثر فرهنگي و سند تاريخي نيز رونمايي مي شود.
اين همايش همزمان با روز ملي خليج فارس در جزيره كيش برگزار مي شود و قرار است جشنواره ملي فرهنگي و هنري خليج فارس از سال آينده در استانهاي مختلف كشور به صورت هماهنگ برگزار شود.