رييس‌جمهور: وحدت و ايستادگي رمز شكست توطئه‌هاي استعمارگران است
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 17:45
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رييس‌جمهور گفت: ايران و زيمبابوه دو دولت و ملتي هستند كه در مسير استقلال، آزادي و منافع ملت‌هاي خود و همچنين برپايي صلح، امنيت و برادري در جهان تلاش مي‌كنند.

رييس‌جمهور:

وحدت و ايستادگي رمز شكست توطئه‌هاي استعمارگران است

رييس‌جمهور گفت: ايران و زيمبابوه دو دولت و ملتي هستند كه در مسير استقلال، آزادي و منافع ملت‌هاي خود و همچنين برپايي صلح، امنيت و برادري در جهان تلاش مي‌كنند.

شناسه خبر: 21336 - 

جمعه 3 ارديبهشت 1389 - 10:59

دكتر محمود احمدي‌نژاد كه به منظور ديدار و گفتگو با همتاي زيمبابوه اي خود به اين كشور سفر كرده است شب گذشته به وقت محلي پس از امضاء اسناد همكاري بين ايران و زيمبابوه در نشست خبري در پاسخ به سوالي درباره روابط دوجانبه و دلايل تحريم برخي قدرت‌ها عليه دو كشور اظهار داشت: تهران و هراره از روابط عميق، مستحكم و برادرانه برخوردار هستند به طوري كه اين روابط‌ و مناسبات، همكاري‌هاي دو كشور را عميق‌تر از گذشته خواهد كرد.

رييس‌جمهور خاطر نشان كرد: تفاهم‌نامه‌هايي كه امروز به امضاء دو كشور رسيد هر كدام فرصت‌هاي مناسبي را براي توسعه روابط در اختيار دو طرف قرار خواهد داد به طوري كه همكاري دو كشور طيف وسيعي از موضوعات از جمله همكاري‌هاي اقتصادي، صنعتي، فرهنگي و همكاري‌هاي سياسي در سطوح منطقه‌اي و بين‌المللي را شامل مي‌شود.

دكتر احمدي‌نژاد افزود: ايران و زيمبابوه هر دو براي تامين منافع واقعي ملت‌هاي خود تلاش مي‌كنند ولي مورد تهديد كشورهاي استكبارطلب و مستكبر نيز قرار دارند.

رييس‌جمهور تأكيد كرد: قريب به 30 سال است كه هر دو ملت تحت فشار دولتهاي استعماري، ليبراليستي، و استكباري قرار دارند و متاسفانه شوراي امنيت سازمان ملل نيز كه بايد تامين كننده امنيت تمامي كشورها باشد در خدمت سلطه برخي قدرت‌ها قرار دارد و ابزاري شده كه به وسيله آن بر ساير ملت‌ها فشار وارد مي‌كنند.

دكتر احمدي‌نژاد گفت: قدرت‌هاي زورگو تا كنون به بهانه‌هاي گوناگون چندين تحريم را عليه ملت ايران اعمال كردند و امروز كساني كه بمب اتم دارند و در راه توسعه آن مي‌كوشند و حتي عليه ملت‌ها استفاده كرده‌اند به بهانه انحراف برنامه صلح‌آميز هسته‌اي به ايران فشار وارد مي‌كنند.

رييس‌جمهور تصريح كرد: قدرت‌هاي زورگو و استكباري در دستيابي به نتايج مورد نظر عليه ملت ايران خيال مي‌كردند با اين گونه فشارها مي‌توانند مسير ملت ايران را تغيير يا تحت تاثير قرار دهند اما به واسطه ايستادگي بي‌نظير ملت ايران در توطئه‌هاي خود شكست خوردند و توطئه‌ها و تهديدها آنها به فرصت طلايي براي ملت ايران تبديل شده است.

دكتر احمدي‌نژاد خاطر نشان كرد: قدرت‌هاي زورگو مي‌دانند كه ايران به كشوري قدرتمند و شكست‌ناپذير تبديل شده است.

رييس‌جمهور افزود: قدرت‌هاي استعماري و استكباري مشابه فشارهايي كه عليه ملت ايران وارد كرد بر كشور زيمبابوه نيز وارد مي‌كنند. دشمنان اصلي آزادي و حقوق بشر امروز به اين بهانه‌ها بر ملت زيمبابوه فشار وارد مي‌سازند كساني كه هيچ احترامي براي ساير ملت‌ها قائل نيستند.

وي ادامه داد: اين كشورهاي استعمارگر كه ده‌ها هزار نفر انسان‌ها در جهان به قتل عام مي‌رسانند به بهانه حقوق بشر فشارها را بر ملت‌هاي آزاديخواه افزايش مي‌دهند. در حقيقت آنها با اينگونه رفتار از ملت‌هايي كه زير بار استعمار نرفته و در مقابل آنها ايستادگي كرده‌اند انتقام مي‌گيرند.

دكتر احمدي‌نژاد تصريح كرد: تجربه تاريخي نشان داده وحدت و ايستادگي رمز شكست توطئه‌هاي استعمارگران است

رييس‌جمهور ضمن محكوم كردن تمام فشارهاي شياطيني و ضدبشري عليه مردم زيمبابوه، گفت: از ملت انقلابي زيمبابوه و دولت و رييس جمهور اين كشور بخاطر ايستادگي و مبارزه جانانه عليه استكبار و استعمار قدرداني مي‌كنم و بدانيد راه توطئه استعمارگران تنها مقاومت است، البته همبستگي دولت و ملت‌هاي انقلابي بدون ترديد توان و قدرت‌هاي ملت‌هاي آزاديخواه را افزايش خواهد داد.

دكتر احمدي‌نژاد تصريح كرد: ملت و دولت ايران همواره در كنار دولت و ملت زيمبابوه خواهد ايستاد چرا كه آينده از آن ملت‌هاي آزاديخواه است كه امروز نشانه‌هاي حاكميت جهاني نيز آشكار شده است.

رابرت موگابه رييس جمهور زيمبابوه نيز در اين نشست خبري با بيان اينكه ايران و زيمبابوه داراي اشتراكات فراوان و رابطه تاريخي با يكديگر دارند، گفت: هيچ عاملي نمي‌تواند در مناسبات دو كشور خللي ايجاد كند.

وي با اشاره به وجود روابط گسترده سياسي بين تهران و هراره افزود: دو كشور همكاري‌هاي گسترده‌اي در مجامع و سازمان‌هاي بين‌المللي با يكديگر دارند و داراي مواضع مشتركي در مبارزه با سلطه‌گري داشته و براي حقوق و استقلال خود مقاومت مي‌كنند.

رييس‌جمهور زيمبابوه اظهار داشت: اسناد همكاري امضاء شده بين دو كشور نشان دهنده ارزش و اهميت روابط ايران و زيمبابوه است و بي‌ترديد مي‌تواند همكاري‌هاي موجود را هر چه بيشتر افزايش دهد.

شناسه خبر: 21336  

- سفرهای خارجی