
معاون اول رييسجمهور خبر داد؛
اتخاذ تصميمات راهگشا براي رفع مشكلات استان خوزستان
معاون اول رييسجمهور از اتخاذ تصميماتي مناسب و راهگشا براي رفع مشكلات استان خوزستان و افزايش خدمترساني مردم اين ديار خبرداد.
محمدرضا رحيمي در جريان سفر به استان خوزستان درباره اهداف اين سفر گفت: موضوع اصلي جلسات در سفر به استان خوزستان به اشتغال اختصاص يافت و قرار شد تمام مزيت ها و مقدورات هر كدام از شهرستانهاي استان جمعآوري و بر اساس سند جامع اشتغال براي اجرا به استانداري ارائه گردد.
وي اظهار داشت: يكي از مهمترين مسايل استان خوزستان صنايع بزرگ و زيربنايي استان بود كه با حضور وزير صنايع، مورد بررسي و تصميمگيري قرار گرفت.
معاون اول رييسجمهور پيگيري امور بنگاههاي زودبازده كه بخشي از آنها با كمبود اعتبار مواجه هستند را از اهداف ديگر سفر به خوزستان برشمرد و گفت: امروز با حضور مديران بانكهاي عامل تصميم گرفته شد تا بنگاههايي كه در چارچوب قانوني حركت كردهاند، بتوانند كليه اعتبارات خود را دريافت كنند اين موضوع در طول امسال و اوايل سال آينده به وقوع خواهد پيوست.
رحيمي افزود: وضعيت مسكن استان نيز با حضور معاون وزارت مسكن مورد بحث و بررسي قرار گرفت و مقرر شد تعهدات دولت با سرعت بيشتري در بخش شهري و روستايي پيگيري شود. در بخش مسكن روستايي نيز بنا شد دولت تسهيلاتي را با بهره بسيار پايين به روستاييان پرداخت كند تا روستاييان بتوانند به سهولت مسكن خود را تأمين كنند.
معاون اول رييسجمهور خوزستان را يكي از قطبهاي كشاورزي كشور دانست و گفت: بايد توجه ويژهاي به اين بخش شود. البته اين موضوع در بودجه سال 89 گنجانده شده است و اميدواريم شاهد تحول بزرگي در بخش كشاورزي و همچنين اشتغال استان باشيم.
رحيمي با بيان اينكه دولت مكلف است سالانه حداقل 71 هزار شغل در استان خوزستان ايجاد كند، اظهار اميدواري كرد؛ مردم استان با پيگيري و اهتمام مسئولان، شاهد تحولاتي در اين بخش باشند.
وي اضافه كرد: در اين سفر همچنين مقرر شد استانداري در همايشي با حضور علاقمندان سرمايهگذاري در اين استان راههاي رفع موانع سرمايهگذاري را مورد بحث و تبادلنظر قرار داده و زمينه را براي سرمايهگذاري بعنوان منشأي براي توسعه استان فراهم كند.
معاون اول رييسجمهور گفت: در بخش نفت هم قرارشد گازرساني به شهرهايي كه از نعمت گاز محروم هستند، به سرعت انجام شود.