
معاون اول رييس جمهور در ديدار حامدكرزاي:
روابط جمهوري اسلامي ايران و افغانستان رو به گسترش است
معاون اول رييسجمهور روابط ايران و افغانستان را دوستانه و رو به گسترش دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران امنيت و ثبات افغانستان را امنيت و ثبات خود ميداند.
محمدرضا رحيمي عصر سه شنبه در حاشيه اجلاس سران کشورهاي همسايه افغانستان در ديدار حامد كرزاي رييس جمهور افغانستان بر گسترش و تعميق هر چه بيشتر همكاريهاي دو كشور در بخشهاي مختلف سياسي، اقتصادي، فرهنگي و علمي تأكيد كرد.
معاون اول رييسجمهور گسترش همكاريهاي منطقهاي را براي ايجاد صلح و امنيت در افغانستان ضروري دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران معتقد است براي رفع مشكل افغانستان تنها بايد به دنبال راهحلهاي انساني و همكاريهاي منطقهاي بود.
حامد كرزاي رييس جمهور افغانستان نيز در اين ديدار سخنراني معاون اول رييسجمهور كشورمان را در اجلاس سران کشورهاي همسايه افغانستان بسيار مفيد و جامع دانست و از مواضع جمهوري اسلامي ايران در قبال افغانستان قدرداني كرد.
وي همچنين با اشاره به جايگاه تعيين كننده و اثربخش ايران در منطقه خواستار تقويت و تعميق هر چه بيشتر مناسبات و سطح روابط دو كشور شد.