اللهم عجل لوليك الفرج والعافية والنصر واجعلنا من خير انصاره
واعوانه والمستشهدين بين يديه
هفتة بسيج را به همة شما عزيزان تبريك مي گويم و خداي بزرگ را سپاسگزارم و خوشحال كه مجدداً توفيق زيارت شما را نصيبم كرد. بالاخره بايد در جلسه اي با هم گفتگو و صحبت كنيم، شما حرف بزنيد و ما بشنويم كه چه بايد كرد. خاطرات را زنده كنيم و با هم مسئوليتها را مرور بكنيم.
دو سه جمله مي گويم. بسيج روح انسانيت است. فرهنگ بسيج فرهنگ متعالي زيستن، عزتمند زيستن و انسان زيستن است، فرهنگ بسيجي يعني پيوستن به كاروان انبياي الهي و اوليا، فرهنگ بسيجي يعني متصل شدن به حبل الله المتين؛ يعني قرار گرفتن در همان مسيري كه خداي متعال انسان را براي آن خلق كرده است؛ و آماده بودن براي از خود گذشتن در راه آرمانها و ارزشهاي الهي و مكتبي.
آن چيزي كه حقيقتاً به انسان نشاط، اميد، انگيزه و حيات واقعي
مي دهد فرهنگ بسيجي و بسيجي زندگي كردن است و بدانيد اگر در طول تاريخ اثري از كرامت، انسانيت، محبت و ارزشهاي الهي باقي مانده است به خاطر جريان فرهنگ بسيجي است كه پرچمداران آن پيامبران الهي، اميرالمؤمنين علي(ع)، ائمه هدي (ع) و بالاخره در زمان حاضر خط ولايت و رهبري عزيز ماست كه جهت گيري و اتصال آن به سمت همراهي با مولايمان و حاكم و حقيقت هستي حضرت حجت ابن الحسن(عج) است.
ترديد نكنيد بالاترين بسيجي هر دوران عبارت است از امام كه همة وجود و هستي اش را در خدمت آرمانهاي الهي و راه خدا قرارداده است.
ما خدا را سپاسگزاريم كه در ايران فرهنگ بسيجي حاكم است و نواي دلنشين بسيجي طنين انداز است. خدا را سپاسگزاريم كه در نهاد رياست جمهوري صدها انسان مؤمن، شجاع، انقلابي، پاك و پركار به نام بسيجي حاضر و آمادة فداكاري هستند. ما به وجود شما افتخار مي كنيم و مطمئنيم كه همة موانع مادي و غيرمادي، همة دشمنيهاي شياطين جن و انس، همة بدخواهيهاي بدخواهان عالم اگر دست به دست هم بدهند كه داده اند، قادر نخواهند بود جلوي حركت ملت و بسيجيها و انقلابيهاي ما را بگيرند. آنها قادر نخواهند بود ما را زمين بزنند و ان شاءالله شما پشت همة مستكبرين عالم را به زمين خواهيد زد.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
شناسه خبر: 19996
- سخنراني ها
, متن کامل سخنرانی
1390 رياست جمهوري اسلامي ايران 2011 Presidency of The Islamic Republic of Iran آدرس: تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور تلفن: +98(21)64451