رييس جمهور در گفتگو با خبرگزاري فرانسه تأكيد كرد؛ مخالفت نظام سلطه با اراده ملت ايران،عامل همبستگي و پيشرفت ايرانيان
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 21:34
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

 رييس جمهور ضمن توصيه به نظام سلطه در خصوص عدم دخالت در مسائل ايران اظهار داشت:مخالفت نظام سلطه با اراده ملت ايران، به افزايش همبستگي و پيشرفت روز افزون ايرانيان منجر مي شود.

رييس جمهور در گفتگو با خبرگزاري فرانسه تأكيد كرد؛

مخالفت نظام سلطه با اراده ملت ايران،عامل همبستگي و پيشرفت ايرانيان

 رييس جمهور ضمن توصيه به نظام سلطه در خصوص عدم دخالت در مسائل ايران اظهار داشت:مخالفت نظام سلطه با اراده ملت ايران، به افزايش همبستگي و پيشرفت روز افزون ايرانيان منجر مي شود.

شناسه خبر: 19334 - 

جمعه 27 آذر 1388 - 23:24

دكتر محمود احمدي نژاد شامگاه جمعه در گفتگو با خبرگزاري فرانسه ضمن تبريك سالروز ميلاد حضرت مسيح (ع) ، در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آمريكا،پيشنهاد ايران براي تحويل 400 كيلوگرم اورانيوم در كيش را رد كرده و خواستار تحويل 1200كيلوگرم اورانيوم شده است،گفت:اصل پيشنهاد خريد سوخت از جانب ايران بوده است و اين در حاليست كه ايران مي تواند سوخت را در داخل كشور تهيه كند.

دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه پيشنهاد خريد سوخت از سوي ايران فرصتي براي دولت آمريكا براي برقراري تعامل به جاي تقابل بود ،گفت:براي يك مبادله عادي شرايط سنگين براي ما ايجاد مي كنند، در حاليكه بر اساس مقررات آژانس بين المللي انرژي اتمي موظف هستند سوخت را بفروشند و پولش را دريافت كنند.

رييس جمهور ضمن ابراز تعجب از اينكه ايران براي انجام كارهاي عادي و قانوني متهم به عدم همكاري مي شود،اظهار داشت: به دولت آمريكا ارتباطي ندارد كه ايران قصد دارد چه ميزان سوخت خريداري كند.

رييس جمهور با تأكيد بر اينكه غربي ها خريد سوخت از سوي ايران را به تبليغ عليه ايران تبديل كرده‌اند گفت:مردم ايران نسبت به اين اقدام غربي ها واكنش نشان داده اند زيرا غربي ها بي صداقتي نشان دادند و متأسفانه اقدامات خود را تكذيب نكرده و تلويحا تأييد نيز كرده اند.

رييس جمهور تصريح كرد: ايجاد فضاي تهديد از سوي غرب نتيجه اي ندارد. برخي كشورهاي زورگو بايد با ادبيات احترام آميز و قانوني با همه ملت ها از جمله ملت ايران رفتار كنند.

دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه ايران به دليل حركت در چارچوب قانون و عدم تجاوز به حقوق ديگران همواره با شجاعت اقدمات و برنامه هاي خود را اعلام مي كند، تصريح كرد:ايران اعلام كرد توليدسوخت را صنعتي كرده ، ده مركز جديد ايجاد كرده ، غني سازي را در خاك خود انجام داده و با فناوري هسته اي برق توليد مي كند و همه اين اقدامات را انجام خواهد داد و از هيچ قدرتي از جمله آمريكا نمي ترسد.

رييس جمهور در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه عدم همكاري ايران با «1+5» تهران را در جهان منزوي خواهد كرد، اظهار داشت:امروز ايران در مسائل و معادلات جهاني اثرگذار است و حتي تحريم ايران نيز در حقيقت محروم كردن غربي ها است.

دكتر احمدي نژاد در ادامه گفتگو با خبرگزاري فرانسه با اشاره به اقدامات برخي كشورهاي غربي در مقابله با نمادهاي خداپرستي از جمله اسلام تصريح كرد:برخي دولتهاي غربي اگر فكر مي كنند مي توانند با اين اقدامات جلوي رشد و گرايش به ايمان مردم را بگيرند سخت در اشتباه هستند زيرا حتي در صورت حذف نمادهاي خداپرستي نمي توان با انديشه انسان ها و ايمان قلبي آنها مقابله كرد و بهترين راه، همراهي با مردم است.

دكتر احمدي نژاد تصريح كرد: امروز گرايش به مذهب در كل جهان در حال گسترش و مقابله با نمادهاي خداپرستي جزو اشتباهات تاريخي است.

دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه دولت هاي غربي نبايد مانع آزادي مردم شوند و مقابله با اعتقادات مردم نقض همه ادعاهاي دولت هاي اروپايي است،گفت:باعث تعجب است كساني كه مدعي آزادي هستند با مسائل اعتقادي انسان ها اينگونه برخورد مي كنند.

دكتر احمدي نژاد در پاسخ به سوالي درباره نحوه تعامل سياستمداران ايراني با مردم تصريح كرد: سياستمداران ايران با غرب تفاوت دارند و اعتقاد دارند هر چه را كه به مردم مي گويند بايد در جلسات خصوصي نيز همان را بگويند زيرا همه انسان ها محترم هستند .

رييس جمهور در پايان با اشاره به سرمايه گذاري برخي دولت ها و رسانه هاي غربي در انتخابات ايران تأكيدكرد:دولتمردان و رسانه هاي غربي شانس خود را در انتخابات ايران سنجيدند اما مردم يك بار ديگر آنها را در تحقق خواسته هايشان ناكام گذاشتند و بهتر است امروز واقعيات را بپذيرند و جنجال نكنند.

رييس جمهور برگزاري انتخابات با حضور 85 درصد مردم را بسيار باشكوه دانست و اظهار داشت:دولتمردان اروپايي بهتر است كمتر در مسائل ايران دخالت كرده و بااراده ايران مخالفت كنند ، زيرا اين مخالفت ها به افزايش همبستگي و پيشرفت روز افزون ايرانيان منجر مي شود.

دكتر احمدي نژاد خاطرنشان كرد: با همكاري مي توان جهان را اداره كرد و تقابل در حل مسائل جهاني نتيجه اي ندارد.



شناسه خبر: 19334  

- سفرهای خارجی