رييس جمهور در مراسم توديع ومعارفه وزراي قبلي و فعلي آموزش و پرورش؛ سرمايه و آينده ملت ايران در گرو انديشه خانواده بزرگ آموزش و پرورش است
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 21:15
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس‌جمهور وزارت آموزش و پرورش را مهمترين و تاثير گذارترين وزارتخانه كشور دانست و اظهار داشت: همه سرمايه و آينده ملت ايران در گرو انديشه ، كلام و نيت خانواده بزرگ آموزش و پرورش است و توقع اين است كه در نظام آموزش و پرورش انسان‌هاي صالح ، فداكار، شجاع ، عالم و عدالت جو تربيت شود.

رييس جمهور در مراسم توديع ومعارفه وزراي قبلي و فعلي آموزش و پرورش؛

سرمايه و آينده ملت ايران در گرو انديشه خانواده بزرگ آموزش و پرورش است

رييس‌جمهور وزارت آموزش و پرورش را مهمترين و تاثير گذارترين وزارتخانه كشور دانست و اظهار داشت: همه سرمايه و آينده ملت ايران در گرو انديشه ، كلام و نيت خانواده بزرگ آموزش و پرورش است و توقع اين است كه در نظام آموزش و پرورش انسان‌هاي صالح ، فداكار، شجاع ، عالم و عدالت جو تربيت شود.

شناسه خبر: 19095 - 

دوشنبه 9 آذر 1388 - 13:44

دکتر‌محمود احمدي‌نژاد پيش از ظهر امروز در مراسم توديع و معارفه وزراي قبلي و فعلي آموزش و پرورش با بيان اينكه موضوع آموزش و پرورش مهمترين موضوع جاري در كشور و جهان و به تعبيري در كل آفرينش است، گفت: اهميت آموزش و پرورش به اين است كه موضوع آن انسان و حقيقت انسان است همه وزارتخانه‌هاي كشورمان نقش پشتيباني كننده و مقدمه سازي براي وزارت آموزش و پرورش دارند تا دستگاه تعليم و تربيت ماموريت خود را به خوبي انجام دهد.

رييس‌جمهور آموزش و پرورش را داراي دو بخش مهم و اثر گذار سخت افزاري و نرم افزاري دانست و خاطر نشان كرد: انصافا در بخش سخت افزاري آموزش و پرورش اقدامات خوبي انجام شده كه اگر نگوييم بي نظير، كم نظير است، ضمن اينكه معتقديم سخت افزار هم بايد در خدمت بخش نرم افزار باشد.

دکتر‌احمدي‌نژاد افزود: از خانواده بزرگ آموزش و پرورش دعوت مي كنم از اين به بعد بخش اصلي انديشه و توان خود را بر تقويت بخش نرم افزار آموزش و پرورش متمركز كنند و روشن است كه براي پرداختن و توجه به نرم افزار آموزش و پرورش نيز بايد به تعريف درست از انسان برگرديم چرا كه همه مشكلات بشريت در طول تاريخ به نوع نگاه و تعريف از انسان مربوط مي شود.

رييس‌جمهور خاطر نشان كرد وقتي كه انسان موجودي تعريفي شود كه نقطه كمالش مصرف و لذت حداكثري است و بدون ترديد وضع جهان همين خواهد بود كه امروز بشريت گرفتار آن است. در چنين شرايطي مهمترين مسووليت دستگاه هاي فرهنگي جهاني اين خواهد بود كه بي بند و باري و انسانيت زدايي را در قالب قواعد و تصميمات به همه ملت ها و دولت ها تحميل كنند در عرصه اقتصادي هم فاصله عميق بين محرومين و برخورداران ايجاد خواهد شد.

دکتر‌احمدي‌نژاد گفت: متاسفيم از اينكه برخي تصور مي كنند يا وانمود مي كنند كه تعليم و تربيت و علوم انساني فارغ از مباني نظري و نوع نگاه به انسان و جهان قابل تعريف است.

رييس‌جمهور تصريح كرد: توقعي كه در ايران و انديشه الهي و اسلامي از آموزش و پرورش مي‌رود با توقعي كه از نظام تعليم و تربيت در مراكز انديشه غيرانساني وجود دارد متفاوت است. ما كمال و شأن انسان را در مصرف بيشتر نمي‌دانيم و معتقديم انساني بالاتر و والاتر است كه پاكتر، صادق تر و فداكارتر باشد.

دکتر‌احمدي‌نژاد با بيان اينكه آموزش و پرورش كشورمان هم به لحاظ نظري و هم نيروي انساني سرشار از سرمايه‌هاي بي بديلي است گفت: فرهنگ اسلام ناب و انديشه هاي بلند تعليم و تربيت درست در دسترس ملت ايران قرار دارد و نزديك به يك ميليون انسان مومن و عاشق در آموزش و پرورش حضور دارند كه با استفاده از اين ظرفيت هاي بزرگ مي توانيم آموزش و پرورش الگو و پيشتاز و انسان ساز را در اين سرزمين برپا كنيم.

رييس‌جمهور آموزش و پرورش را بالاترين موجودي كشور دانست و خاطر نشان كرد: بهترين ، انقلابي ترين و صادق ترين عناصر در اين وزارتخانه حضور دارند و ترديد ندارم كه با اتكا و استمداد از آنان و شكل گيري عزم عمومي در آموزش و پرورش مي توانيم تحول در نگاه ، محتوا و روش ها را به سرعت محقق كنيم و اين شدني است.

دکتر‌احمدي‌نژاد تصريح كرد: آموزش و پرورش كشورمان تنها سنگر مستحكم صيانت از فرهنگ، مواريث فرهنگي و انديشه هاي الهي است و اين سنگر بايد هر روز مستحكم تر، بانشاط تر و فعال تر باشد و براي تحقق اين هدف دولت و مجلس و همه توان كشور در خدمت آموزش و پرورش قرار دارد.

رييس‌جمهور با بيان اينكه فعاليت همه بخش‌ها براي اين است كه دستگاه تعليم و تربيت ماموريت خود را به خوبي انجام دهد اظهار داشت: معتقدم انجام ماموريت آموزش و پرورش فقط وفقط در بستري از عشق و رحمت امكان پذير است و محال است كه يك ارزش الهي و انساني از دل و زبان يك معلم و مربي به ذهن و روح دانش آموزي منتقل شود مگر آنكه در بستري از عشق و محبت پايه گذاري شده باشد.

وي افزود : امروز به فضل الهي قلوب فرهنگيان كشورمان مالامال از عشق به فرهنگ الهي و ايران عزيز است و اين بزرگترين سرمايه ملت ايران به شمار مي رود.

دکتر‌احمدي‌نژاد با قدرداني از زحمات وزير سابق آموزش و پرورش خطاب به وزير جديد اين وزارتخانه خاطر نشان كرد: اميدواريم آقاي حاجي بابايي با درايت و همتي كه از ايشان سراغ داريم دست در دست قاطبه جامعه فرهنگيان كاروان نوراني آموزش و پرورش را با سرعت و در مسير درست هدايت كند و حركت جديد سازنده اي در اين وزارتخانه آغاز شود. دولت هم در اين راه با همه توان و افتخار در خدمت آموزش و پرورش قرار دارد.

رييس جمهور در ادامه با بيان اينكه ماموريت امروز ملت ايران منحصر به جغرافياي كشورمان نبوده است، خاطر نشان كرد: ملت ايران همواره در طول تاريخ الهام بخش ساير ملت ها براي حركت در مسير كمال انساني بوده است و وجهه قالب ملت ايران فرهنگي و انساني است و اصولا يك ملت و فرهنگ آن زماني پايدار مي‌ماند كه نگاهش جهاني و بشري باشد .

دكتر احمدي نژاد ملت ايران را جزء عزيزترين ملت ها دانست و اظهار داشت: به فضل الهي امروز جايگاه ملت ايران در جهان برجسته است و علي رغم اينكه بلندگوهاي رو به افول سلطه با شيوه هاي شيطاني تلاش مي كنند شرايط را به گونه ديگري القا كنند اما اقتدار برآمده از دل هاي پاك ملت ايران كشورمان را شكست ناپذير و تاثير گذار در مناسبات جهاني تبديل كرده است.

رييس جمهور با اشاره سفر اخير خود به منطقه آمريكاي لاتين گفت در جريان اين سفر نظام سلطه تمام توان تبليغاتي خود را بسيج كرد كه اولا اين سفر انجام نشود و پس از ناكامي در اين هدف خود به تكاپو افتادند كه اين سفر را تحت تاثير برخي تبليغات و حركات بچگانه قرار دهند اما خودشان هم مي دانند كه صدها ميليون گوش شنوا در آمريكاي لاتين همواره منتظر شنيدن پيام ملت ايران است.

وي افزود: امروز دولت ها و ملت ها آشكارا انديشه نظام سلطه را نفي مي كنند و صراحتاً اعلام مي كنند كه ملت ايران را الگو و پيشتاز اقدامات انقلابي خود مي دانند ، امروز توقع ملت ها از ملت ايران بسيار بالا است و به طور طبيعي نقطه ثقل اين توقع در آموزش و پرورش و جامعه فرهنگي است.

دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: امروز دنيا چشم انتظار راه و همت جديدي است و اين كار آموزش و پرورش است كه در اين مسير گام بردارد و اگر موفق بشويم نگاه تعليم و تربيت درست و انسان ساز را در ايران عزيز برپا كنيم بدانيد آينده در تسخير انديشه الهي ملت ايران خواهد بود و چشمان ما هم منتظر همت بلند جامعه فرهنگي است كه در اين مسير گام بردارد و آن را در اختيار ملت ايران و سپس جامعه بشري قرار دهد.

شناسه خبر: 19095  

- دیدارهای داخلی