
دكتر احمدي نژاد در ديدار ايرانيان مقيم برزيل:
جايگاه ملت ايران بيش از گذشته در حال تثبيت است
رييس جمهور گفت : جايگاه و عظمت ملت ايران با گذشت ايام هر روز بيش از گذشته تثبيت مي شود و اين مي تواند فرصت هاي جديدي براي ارتقاي هر چه بيشتر ايران اسلامي باشد .
دكتر محمود احمدي نژاد دوشنبه شب به وقت محلي در ديدار ايرانيان مقيم برزيل با اشاره به اينكه ايران كشوري بزرگ، قدرتمند و توانمند است ،خاطر نشان كرد : امروز همه كشورها و دولت ها به قدرت و عظمت ايران اسلامي معترف هستند و حتي كساني كه نسبت به ملت ايران بداخلاقي مي كردند امروز صراحتا ايران را قدرت مهم منطقه معرفي مي كنند و اين نشان دهنده اين است كه جايگاه ملت ايران در جهان افزايش پيدا كرده است.
رييس جمهور با اشاره به اهميت برزيل براي جمهوري اسلامي ايران گفت : دولت و مردم برزيل دوست ملت ايران هستند برزيل هم كشوري در حال پيشرفت است بخصوص در دوران آقاي «داسيلوا» شتاب پيشرفت ها چندين برابر شده است. امروز علي رغم همه مشكلات كشورهاي برزيل و ايران در حال پيشرفت هستند و معناي آن اين است كه اراده ملت ها مي تواند بر همه مشكلات غلبه كند.
دكتر احمدي نژاد گفت : هر اقدام خوب و ماندگاري در دنيا انجام شده است از رهگذر مواجهه با مشكلات و غلبه بر آن مي باشد و ايرانيان از گذشته هاي دور به تحمل مشكلات و سختي ها و ايستادگي در برابر آن مشهور هستند.
وي خاطرنشان كرد : هنوز در ماجراي هسته اي خيلي ها باور نمي كنند كه ايران اسلامي هسته اي شد و بر مشكلات غلبه كرد. دشمنان در اين عرصه همه دارايي خود را به صحنه آورده اند ولي ملت ايران يكپارچه و با رهبري هوشمند به صحنه آمد و حق مسلم خود را فرياد كشيد، خداي متعال نيز تفضل فرمود و ملت ايران پيروز شد ؛ امروز همان كساني كه فشار مي آوردند بدنبال اين هستند كه چگونه خودشان را از اين عرصه آبرومندانه خارج كنند.
رييس جمهور با بيان اينكه جايگاه ملت ايران در جهان و نوع نگاه ها به ملت ايران تغيير كرده است، گفت:ايرانيان هيچ وقت ملتي دست دوم نبوده اند و بخصوص امروز كه ايمان و پايداري ملت ايران چندين برابر شده است بايد دست در دست يكديگر ايران اسلامي را بهتر از گذشته بسازيم . بدون ترديد اراده ملت ايران بالاتر و قوي تر از موانعي است كه بدخواهان ايجاد مي كنند.
دكتر احمدي نژاد با اشاره به روابط ايران و برزيل گفت : 900 ميليون جمعيت در آمريكاي جنوبي زندگي مي كنند كه همه به ايران علاقمند هستند برزيل نيز پايگاه بزرگ و تاثير گذاري در اين منطقه است از اين رو دولت تلاش دارد با ارتقاء هر چه بيشتر سطح مناسبات دو كشور گام هاي بلندي را براي توسعه ، آسايش و رفاه بيشتر دولت ملت بردارد.
رييس جمهور با بيان اينكه ايرانيان مقيم خارج از كشور در طول تاريخ معرف فرهنگ ايران بوده اند اظهار داشت: ايرانيان همواره با سلامت و صداقت خود اثرگذار بوده اند و مطمئن هستم حضور شما در برزيل نيز مي تواند ضمن كمك به افزايش مناسبات دو كشور بستري براي معرفي ايران زمين باشد.
در اين ديدار شماري از ايرانيان مقيم برزيل در سخناني با اظهار علاقه به دكتر احمدي نژاد از اقدام وي براي افزايش و تحكيم رابطه با برزيل قدرداني كردند .