- احمدي نژاد بر تحول در عرصه ميراث فرهنگي و گردشگري تاكيد كرد
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 13:56
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي 84/11/04<br />
محمود احمدي نژاد رييس جمهوري، ايران را مهد تمدن در جهان و هنر را داراي جايگاهي والا در اين تمدن كهن دانست و خطاب به مسئولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت : با روحيه‌اي باز و ديدگاهي وسيع مصمم و پر انرژي در پي ايجاد تحول در اين بخش باشيد.

احمدي نژاد بر تحول در عرصه ميراث فرهنگي و گردشگري تاكيد كرد

تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي 84/11/04
محمود احمدي نژاد رييس جمهوري، ايران را مهد تمدن در جهان و هنر را داراي جايگاهي والا در اين تمدن كهن دانست و خطاب به مسئولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت : با روحيه‌اي باز و ديدگاهي وسيع مصمم و پر انرژي در پي ايجاد تحول در اين بخش باشيد.

شناسه خبر: 1757 - 

سه‌شنبه 4 بهمن 1384 - 13:02

به گزارش دفتر امور رسانه‌هاي رياست جمهوري ، وي روز سه شنبه در ديدار سر زده از سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كه بيش از سه ساعت به طول مي انجاميد ، ضمن بازديد از بخش‌هاي مختلف اين سازمان بخصوص كارگاههاي هنري در فضايي نزديك و صميمي با هنرمندان و كاركنان اين سازمان به مشكلات كارگري و شخصي آنها گوش فرا داد.

احمدي نژاد سپس در جمع رييس و معاونان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ضمن قدرداني از تلاشهاي هنرمندان در اين سازمان اجراي برنامه در سه بعد سخت افزاري ، نرم افزاري و توسعه هنر در عمل را در جهت ارتقاي سطح فعاليتها بسيار پر اهميت دانست .

وي افزود: در بعد سخت افزاري بايد با جديت و دقت حفظ و احياي آثار تاريخي و فرهنگي پيگيري و كيفيت آنها ارتقا يابد و دولت نيز در اين جهت هر قدر بتواند سرمايه‌گذاري خواهد كرد.

احمدي نژاد ابنيه تاريخي و ميراث فرهنگي را موهبتي عنوان كرد كه آسيب ديدن اجزايي از آن نيز جبران ناپذير و غيرقابل جايگزيني است و با اشاره به اين‌كه هنوز چندين برابر آثار موجود، آثار تاريخي كشف نشده در كشور وجود دارد، تصريح كرد: بايد با اطلاع‌رساني و آموزش مناسب به مردم بخصوص اهالي مناطق پر سابقه‌ي تاريخي اهميت مواريث فرهنگي - تاريخي كشور براي آنان تفهيم شود تا خود مردم نخستين پاسداران و مراقبان ميراث فرهنگي باشند.

رييس جمهوري هنر ايراني را تبلور فرهنگ‌ها، انديشه‌ها و سنت‌هاي ايراني - اسلامي دانست و گفت: در گذشته آن چيزي كه امروز به عنوان صنايع دستي جزو ميراث فرهنگي شناخته مي‌شود در متن زندگي مردم قرار داشت و به همين دليل فنون مربوط به آن مداوم بود و هر قشري از مردم به فراخور وضع خود به مسايل هنري توجه داشت.

وي با بيان اينكه هنر، تلطيف‌كننده زندگي و تجلي كمالات بشري است افزود: بايد براي انتقال و آموزش فنون هنرهاي اصيل ايراني - اسلامي با كار نرم‌افزاري به تربيت نيروهاي جوان پرداخت.

احمدي نژاد گفت : هرچند كه در سال‌هاي اخير بعضي از مراكز آموزشي، كارهايي را آغاز كرده‌اند، اما اين كافي نيست و بايد به صورت مدون و طبقه‌بندي شده در چارچوب‌هاي آموزشي همه هنرهاي ايراني - اسلامي به نسل جديد آموزش داده شود.

وي به ضرورت توسعه هنر در عمل اشاره كرد و گفت : هر ملتي به اندازه سابقه‌ي تاريخي و جوهره تمدن‌سازي خود از هنرهاي بومي برخوردار است، اما ملت ايران از اين منظر در بالاترين سطح در جهان قراردارد و هنرهاي اصيل ايراني - اسلامي قابل عرضه به جهانيان است.

رييس جمهوري همچنين با اشاره به مشكلاتي كه بخش گردشگري با آن روبرو است، گفت: اعتقاد ندارم مشكل گردشگري در ايران مشكل رفتاري كساني است كه قصد ديدار از كشورمان را دارند، بلكه از لحاظ امكانات گردشگري در كشور دچار مشكل هستيم به طوري كه هموطنان نيز در مسافرت‌هاي داخلي خود با نبود امكانات اوليه دست به گريبانند.

احمدي‌نژاد بر لزوم سرمايه‌گذاري براي ارتقاي سطح اطلاع‌رساني و راهنمايي مناسب گردشگران و سياحان و توسعه زيرساخت‌ها تاكيد كرد و افزود: بايد با ايجاد تسهيلات براي فعالان داخلي و خارجي در بخش گردشگري زمينه‌ي تعامل با ديگر كشورها و افزيش ظرفيت رفت و آمدها را فراهم كرد.

پيش از سخنان رييس‌جمهوري اسفنديار رحيم مشايي معاون رييس‌جمهوري و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گزارش مبسوطي از تنگناهاي پيش رو و برنامه‌هاي اين سازمان ارائه كرد.


 

شناسه خبر: 1757  

- سخنراني ها