
رييس جمهور در ديدار خيرين مدرسه ساز كشور روش و منش خيرين مدرسه ساز بايد در بخش هاي گوناگون کشور جاري شود
رييسجمهور خيرين مدرسهساز را پيشگامان انديشه خير و ايثارگري در دوران جديد حيات کشورمان دانست و خواستار همگاني شدن روش و منش خيرين مدرسهساز در بخشهاي گوناگون کشور از جمله اداره مدارس شد.
دکتر محمود احمدينژاد شامگاه امروز (دوشنبه) در ديدار خيرين مدرسهساز سراسر کشور با قدرداني از فعاليت آنان گفت : جلسه با خيرين عزيز همواره سرشار از صفا، صميميت ، بزرگواري و داراي برکات الهي بوده است.
رييسجمهور مشارکت خيرين در مدرسهسازي را از زيباترين فعاليتهايي دانست که در کشورمان صورت ميگيرد و اظهار داشت: ميتوان اين فعاليت را به عنوان الگو و اقدامي صددرصد مردمي و والا به همه دنيا معرفي کرد اکثريت کشورهاي دنيا نيز نيازمند چنين الگويي هستند.
دکتر احمدينژاد با بيان اينکه تربيت انسان کامل و ايجاد جامعه سعادتمند به عوامل گوناگوني نياز دارد، اظهار داشت: براي داشتن انسان کامل و جامعه سعادتمند نيازمند دو عامل علم و ايثار هستيم.
حرکت بدون علم حرکت در تاريكي مطلق است و بدون علم انسان کامل و جامعه سعادتمند شکل نميگيرد همچنان كه اگر ايثار نباشد خانواده شکل نميگيرد و اگر خانواده نباشد، جامعهاي ايجاد نميشود. در جامعه آنچه قلوب انسان ها را به هم پيوند مي دهد و بنيانها را مستحکم ميکند، ايثار است.
دکتر احمدينژاد تأکيد کرد: همه ارزشهاي انساني از جمله استقلال، عزت، کرامت، محبت و همبستگي ملي در سايه ايثار شکل ميگيرد و فعاليتي که جامعه خيرين کشورمان انجام ميدهند هم بسترسازي براي نشر علم و هم از نوع ايثارگري است چنين اقداماتي است كه درخت کرامت انساني را باور مي کند.
وي با بيان اينکه ملت ايران اهل علم و ايثار هستند، اظهار داشت: همه زيبايي حرکت انسان به اين است که انسان با تصميم و اختيار خود در راه فداکاري و ايثار گام بردارد و جامعه خيرين کشورمان نمونه بارز چنين انسان هايي هستند.
رييسجمهور وضعيت آموزش و پرورش را متفاوت از 15 سال پيش دانست و گفت: زماني که مدرسه جديدي ساخته ميشود و دانشآموزان با شور و نشاط در آن حاضر ميشوند، انسان حاضر نيست همه دنيا را با لذت چنين لحظهاي عوض کند.
رييسجمهور با بيان اينکه حدود 12 سال پيش با يك تصميم انقلابي ،مشارکت در مدرسهسازي رسميت پيدا کرد، اظهار داشت: امروز برکات اين تصميم در جامعه قابل مشاهده است به گونه اي که با تلاش خيرين تعداد مدارس دو شيفته به 14 هزار مدرسه کاهش يافته و اين در حالي است که در گذشته مدارس کپري و چهار شيفته در کشور داشته ايم.
وي تصريح كرد:گام بعدي خيرين مدرسه ساز در اين زمينه بايد شكل محتواييتر و فرهنگيتر داشته باشد، معتقديم کشور را بايد مردم اداره کنند و تاکنون نيز همين مردم، فرهنگ متعالي ايران زمين را حفظ کردهاند. محال است اگر ملتي نخواهد ولو دولتها همه توان خود را بکار بگيرند، بتوانند از فرهنگ صيانت کنند. فرهنگ را با فشار و اشغال نميتوان تغيير داد.
دکتر احمدينژاد تصريح کرد: جامعه خيرين مدرسهساز بايد شبيه فعاليت خود در ساخت مدرسه را براي اداره مدارس طراحي کنند. چرا که وقتي مردم خودشان اداره مدرسه و نشر فرهنگ را برعهده بگيرند و دلسوزي و نيات خير وارد عرصه تعليم و تربيت شود در آن صورت شاهد نتايج معجزهواري خواهيم بود.
وي افزود: نميدانم چرا عدهاي خيال ميکنند که امروز نميتوان امثال ابن سينا، ابوريحان و دانشمنداني را تربيت کرد که علم جهان را تحت تأثير قرار داده و دگرگون کنند باور ما اين است كه امروز نيز چنين کاري شدني است منتها بايد موانع را شناسايي و آن را برطرف کنيم.
در ابتداي اين مراسم تعدادي از خيرين مدرسه ساز پيشنهادات و نظرات خود را درباره مشاركت در ساخت و ساز مدارس بيان كردند.
رييسجمهور در اين مراسم از خيرين مدرسه ساز سراسر كشور با اهداي لوح سپاس تجليل كرد.