
دكتر احمدي نژاد در ديدار رييس مجلس بوسني و هرزگوين امروز نيازمند دنياي جديدي هستيم كه برپايه عدالت واقعي باشد
رييس جمهور با تأكيد بر اينكه دنياي امروز قادر نيست مسائل اقتصادي و سياسي خود را مديريت كند،اظهار داشت: بايد دنياي جديدي بسازيم كه برپايه عدالت واقعي باشد.
دكتر محمود احمدي نژاد پنجشنبه شب در ديدار با «برلزيلكيچ» رييس مجلس بوسني و هرزگوين در شهر قزوين با اشاره به روابط خوب و رو به گسترش جمهوري اسلامي ايران و بوسني اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران در كنار مردم و دولت بوسني خواهد بود.
رييس جمهور با اشاره به اينكه نظم برآمده از جنگ جهاني دوم رو به پايان مي باشد،گفت: امروز زمان آن رسيده كه دنيايي بسازيم كه برپايه عدالت واقعي باشد و همه ملت ها و اقوام محترم شمره شوند.
دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه در دنياي جديد همه بايد به دنبال دوستي و برادري باشند،تصريح كرد: بايد اين دنيا را برپا كنيم و با همكاري و همفكري دنيايي بسازيم كه همه در آن مشاركت فعال داشته باشند.
رييس جمهور با اشاره به اينكه روابط بين مجالس و دولت ها در ايجاد همدلي مؤثر هستند،اظهار اميدواري كرد رابطه مجالس ايران و بوسني مي تواند در اين زمينه بسيار موثر باشد.
«برلزيلكيچ» رييس مجلس بوسني و هرزگوين نيز در اين ديدار با اشاره به ويژگي هاي تاريخي و تمدني ايران اظهار داشت: بوسني و هرزگوين خواهان گسترش هرچه بيشتر همكاري هاي خود با جمهوري اسلامي ايران است.