- رييس جمهور در آغاز جلسه هيات دولت در استان قزوين استقبال مردم قزوين از خادمين ملت سرشار از عزت و هوشمندي بود
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 17:31
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رييس جمهور استقبال مردم قزوين از خادمان خود را سرشار از عزت و هوشمندي دانست و اظهار داشت : مردم انقلابي قزوين با حضور خود نشان دادند كه زنده و مقاوم هستند و تا آخر ايستاده¬اند .

رييس جمهور در آغاز جلسه هيات دولت در استان قزوين استقبال مردم قزوين از خادمين ملت سرشار از عزت و هوشمندي بود

رييس جمهور استقبال مردم قزوين از خادمان خود را سرشار از عزت و هوشمندي دانست و اظهار داشت : مردم انقلابي قزوين با حضور خود نشان دادند كه زنده و مقاوم هستند و تا آخر ايستاده¬اند .

شناسه خبر: 16382 - 

پنج‌شنبه 17 ارديبهشت 1388 - 17:49

دكتر محمود احمدي نژاد عصر امروز در آغاز جلسه استاني هيات دولت، استان قزوين را ديار خيزش انسان هاي مومن و مجاهد دانست و گفت : قزوين ديار علما ، فقها ، اديبان و سياستمداران است . مردم اين خطه خصلت عزت و شجاعت ، ايمان و مقاومت ، تواضع و شجاعت را با هم درآميخته اند .

دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه مردم قزوين موجب عزت كشور هستند، تصريح كرد: مردم قزوين با هوشمندي در همه عرصه ها حضور دارند و پرچم عزت ايران را برافراشته اند .

وي افزود : تقديم شهيدان رجايي و بابايي و مرحوم ابوترابي توسط مردم قزوين، كافي است كه تا ابد دست بوس و مديون مردم اين ديار باشيم .

دكتر احمدي نژاد با تشكر از حضور مردم قدرشناس قزوين در استقبال از خادمين ملت بزرگ ايران اظهار داشت : مردم مومن و هوشمند قزوين با حضور هوشمندانه خود همه معادلات عالم را به نفع ملت ايران تغيير دادند .

شناسه خبر: 16382  

- سفرهای استانی دور دوم

, جلسات

, دیدارهای داخلی

, دیدار مردمی