- رييس جمهور با تاكيد بر لزوم ايجاد سازوكار هم افزايي تلاش هاي دانشمندان دانشمندان ايران اسلامي بايد علم را از سيطره مستكبران و دنيا پرستان جهان خارج كنند
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 15:08
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رييس جمهور با تاكيد براينكه دانشمندان ايران اسلامي بايد با تلاش پيگير و در زماني كوتاه ،علم را از سيطره مستكبران ، خودخواهان و دنيا پرستان جهان خارج كنند، تصريح كرد: بايد ضمن استفاده از دستاوردهاي ديگران در قالب مباني اسلامي ،  با شجاعت در نوآوري ، ايمان، جانفشاني و تلاش ،حصارها را شكست و به قله هاي دانش و توانمندي به عنوان عامل اصلي اقتدار ملت ايران دست يافت.

رييس جمهور با تاكيد بر لزوم ايجاد سازوكار هم افزايي تلاش هاي دانشمندان دانشمندان ايران اسلامي بايد علم را از سيطره مستكبران و دنيا پرستان جهان خارج كنند

رييس جمهور با تاكيد براينكه دانشمندان ايران اسلامي بايد با تلاش پيگير و در زماني كوتاه ،علم را از سيطره مستكبران ، خودخواهان و دنيا پرستان جهان خارج كنند، تصريح كرد: بايد ضمن استفاده از دستاوردهاي ديگران در قالب مباني اسلامي ، با شجاعت در نوآوري ، ايمان، جانفشاني و تلاش ،حصارها را شكست و به قله هاي دانش و توانمندي به عنوان عامل اصلي اقتدار ملت ايران دست يافت.

شناسه خبر: 14724 - 

چهارشنبه 16 بهمن 1387 - 11:00

دكتر محمود احمدي نژاد صبح امروز(چهارشنبه) در كنگره سراسري اقتدار علمي – اقتدار ملي انقلاب اسلامي به عنوان راه جديد در برابر بشريت نيازمند حركت پرشتاب علمي اظهار داشت: به فضل الهي و با هدايت و تاكيدات مكرر رهبر حكيم انقلاب اسلامي امروز شاهد خيزش و جوشش گسترده ، پرشتاب و افتخار آميز علمي در ايران اسلامي هستيم.

رييس جمهور با بيان اينكه كار علمي و روش هاي تحقيق و پژوهش نيازمند نوآوري است، گفت: در جهت گيري هاي علمي بايد علمي مبتني بر مباني اسلامي و الهي و ارزش هاي الهي توليد شود زيرا نمي توان آرمان هاي الهي را با علوم برخاسته از مباني دنيا طلبي ، لذت جويي و فردگرايي محقق كرد.

دكتر احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه امروز به فضل الهي و حاكميت انديشه امامت و ولايت، خودباوري در ايران روز افزون است،خاطر نشان كرد: ترويج خودباوري از ديگر لازمه هاي دستيابي به قله هاي علم و دانش و پيشرفت است.

رييس جمهور علم منبعث از ايمان را منشا اقتدار صالح دانست و تاكيد كرد: امروز بايد پرچم علم ناب ، نافع و برخاسته از دلهاي نوراني و آسماني به عنوان منشا اقتدار صالح از سوي دانشمندان ايران اسلامي به اهتزاز درآيد.

رييس جمهور با اشاره به اينكه پرتاب ماهواره مخابراتي اميد تراز اقتدار ملت ايران را صد پله ارتقا داده است، گفت: پايه هاي اصلي اقتدار در توانمندي هاي يك ملت ، اقتدار آحاد ملت است .

رييس جمهور با بيان اينكه علم ابزار تسلط بر محيط و شكوفايي استعدادها و چراغ راه است، اظهار داشت: علمي كه پرده ها را مي درد و چراغ راه است ،علم برخاسته از ايمان است زيرا بدون تهذيب و واسطه فيض الهي و باب علم همه دريافت هاي انسان حجاب اكبر است و نتيجه اي جز سقوط و انحراف ندارد

دكتر احمدي نژاد علم و قدرت را از اسماء الهي و يك جنس و حقيقت و دو روي يك سكه برشمرد و تاكيد كرد: اقتداري زيبا ، پاينده و سازنده است كه از درون يك ملت شكل بگيرد و بجوشد.

رييس جمهور در پايان ضمن قدرداني از دست اندركاران كنگره سراسري اقتدار علمي- اقتدار ملي خطاب به وزير علوم تاكيد كرد: امروز در سرتاسر ايران خيزش علمي است و بايد سازوكاري ايجاد شود كه تلاش هاي ارزشمند دانشمندان هم افزا و به صنعت مرتبط شود تا در زندگي مردم نقشي تاثير گذار داشته باشد.

شناسه خبر: 14724  

- دیدارهای داخلی