- رييس جمهور در آغاز جلسه استاني هيات دولت در كرمانشاه حضور حماسي مردم کرمانشاه مسووليت ما را براي خدمتگزاري به مردم اين خطه ده ها برابر کرد
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 14:55
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رييس جمهور با بيان اينكه حضور حماسي مردم ،مسووليت ما را براي خدمتگزاري به مردم اين خطه دهها برابر كرد ، اظهار داشت: در سي امين سال انقلاب اسلامي مردم بسيار با نشاط تر و مستحكم تر از روز اول انقلاب در وسط صحنه حضور داشتند.

رييس جمهور در آغاز جلسه استاني هيات دولت در كرمانشاه حضور حماسي مردم کرمانشاه مسووليت ما را براي خدمتگزاري به مردم اين خطه ده ها برابر کرد

رييس جمهور با بيان اينكه حضور حماسي مردم ،مسووليت ما را براي خدمتگزاري به مردم اين خطه دهها برابر كرد ، اظهار داشت: در سي امين سال انقلاب اسلامي مردم بسيار با نشاط تر و مستحكم تر از روز اول انقلاب در وسط صحنه حضور داشتند.

شناسه خبر: 14589 - 

پنج‌شنبه 10 بهمن 1387 - 10:12

دكتر محمود احمدي نژاد صبح امروز پنج شنبه در آغاز جلسه استاني هيأت دولت در كرمانشاه با قدرداني از استقبال مردم كرمانشاه اظهار داشت: صحنه هاي ديروز مردم استان و بخصوص كرمانشاه درياي خروشان انساني را در خيابانها شكل داده بود و همه آ‌مده بودند تا با فريادهاي بلند نظرات ملت ايران در موضوعات گوناگون را به گوش جهانيان برسانند.

رييس جمهور استقبال پر شور مردم استان كرمانشاه را غير قابل وصف دانست و گفت: مردم با حضور انقلابي خود نشان دادند كه صدها كيلومتر جلوتر از برخي از ما در مسير آرمانهاي انقلاب اسلامي در حركت هستند و افق هاي بلند و الهي را دنبال مي كنند.

رييس جمهور با بيان اينكه در مراسم ديروز عزم و همت بالاي مردم كرمانشاه موج مي زد ،خاطرنشان كرد :حضور مردم نشان داد در آستانه پيروزي انقلاب اسلامي،انقلاب جديدي در دلها و انديشه ها ايجاد شده است و بخصوص با تحولاتي كه در جهان در حال وقوع است اين حضور مردم بدون ترديد پرمعنا و اثرگذار است.

وي افزود: مردم با حضور خود نشان دادند كه ظرفيت پيشتازي ارزش‌هاي الهي را براي بشريت امروز دارا هستند.

رييس جمهور كرمانشاه را ديار سلحشوري ،پهلواني و انقلابي بودن توصيف كرد و گفت : مردم اين ديار در اعصار و قرون بدون ادعا و مانند رودخانه‌اي زلال ولي و پرشتاب در خدمت ارزش‌هاي ديني و فرهنگي و تمدن سرزمين ايران بودند.

وي افزود: كرمانشاه صدها سال بعنوان دژ مستحكم در برابر انواع تهاجمات ايستاده است و در دوره انقلاب و بخصوص در دوران پر افتخار دفاع مقدس نقش كم نظير و كم بديل داشت.

شناسه خبر: 14589  

- سفرهای استانی دور دوم