- رييس جمهور در جمع خانواده شهدا و ايثارگران كرمانشاه ايستادگي بر اصول و حركت در مسير مستقيم الهي تنها راه افشاي جبهه نفاق
سه‌شنبه 24 بهمن 1391 - 14:55
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español
اخبار مرتبط
اخبار برگزیده

رييس‌جمهور وجود جبهه نفاق را اولين مشکل بشريت دانست و گفت: راه افشا و دريدن پرده جبهه نفاق، ايستادگي بر اصول، ارزش‌ها و راه مستقيم الهي است.

رييس جمهور در جمع خانواده شهدا و ايثارگران كرمانشاه ايستادگي بر اصول و حركت در مسير مستقيم الهي تنها راه افشاي جبهه نفاق

رييس‌جمهور وجود جبهه نفاق را اولين مشکل بشريت دانست و گفت: راه افشا و دريدن پرده جبهه نفاق، ايستادگي بر اصول، ارزش‌ها و راه مستقيم الهي است.

شناسه خبر: 14581 - 

چهارشنبه 9 بهمن 1387 - 19:03

دکتر محمود احمدي‌نژاد عصر امروز در ديدار خانواده شهدا و ايثارگران با بيان اينکه جبهه نقاق بر در طول تاريخ موجب سستي، ترديد و انحراف در جبهه حق و ملتها شده است،‌اظهار داشت: ملت ها و اقوام گوناگون هيچ مشکلي با يکديگر ندارند اما آنچه انحراف و تفرقه ايجاد مي‌کند و براي بشريت خطر محسوب مي‌شود و جود خط نفاق است.

رييس‌جمهور خاطر نشان کرد: امروز کساني که در ذات خود ديکتاتور هستند و براي جان و مال و کرامت انسان‌ها ارزشي قائل نيستند و عده‌اي که جز خيانت به ملت‌ها کاري از دستشان ساخته نيست، پرچم آزادي دفاع از حقوق بشر و کمک به ملت‌ها را بلند کردند.

وي افزود: با ايستادگي ملت ايران چهره منافقين افشا شده است.

دکتر احمدي‌نژاد با اشاره به جنايات صهيونيست‌ها و کشتن زنان و کودکان بي‌گناه اظهار داشت: در حالي که مردم بي‌گناه در غزه قتل عامل مي‌شدند مدعيان دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمريکا خودشان را به بازي‌هاي داخلي سرگرم کردند و خيال مي‌کنند مي‌توانند ملت‌هاي دنيا را فريب دهند اما برخلاف اين تصور ملت‌ها بيدار هستند.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جايگاه ويژه خانواده شهدا و ايثارگران در نزد ملت ايران خاطر نشان کرد: مردم ايران در نسل‌ها و عصرها خود را مديون ايثارگران و خانواده جانبازان و آزادگان مي‌دانند و مسؤولين کشور با افتخار اعلام مي‌کنند که خادم اين جامعه هستند.

.وي با بيان اينکه پدران و مادران و همه بستگان شهدا از بهترين و مومن‌ترين انسان هاي روي زمين هستند، اظهار داشت: تک تک آنها نمونه و برجسته بوده و در باز کردن راه نجات سرافرازي و عزت در برابر بشريت امروز نقش‌آفريني دارند.

رييس‌جمهور تجليل از جند پدر و مادر شهيد را حرکت نمادين براي عرض ارادت ملت ايران به ساحت شهيدان معظم آنان دانست و گفت: از نگاه ما خانواده همه شهدا نمونه، برجسته و عزيز هستند.

دکتر احمدي‌نژاد خاطر نشان کرد: شهدا و ايثارگران استان کرمانشاه در خط مقدم و در صدر فهرست بلند نام‌آوران انقلاب اسلامي قرار دارند.

وي در ادامه با اشاره به ايام دهه فجر و پيروزي ملت ايران اظهار داشت: گر چه خواستگاه انقلاب اسلامي سرزمين نوراني ايران است اما افق و دايره انقلاب اسلامي به مرزهاي جغرافيايي ايران محدود نشده است انقلاب اسلامي سرآغاز فصل نويني در زندگي بشريت امروز است.

رييس‌جمهور با بيان اينکه پيروزي انقلاب اسلامي مسير تاريخ بشريت را تغيير داد گفت: انقلاب اسلامي نگاه بشريت را به جهان، زندگي، اخلاق و دين‌مداري عوض کرد و راه انسان‌ها را از سقوط به دره‌هاي خودخواهي و ذلت‌پذيري به راه عزت عدالت و خداپرستي تغيير داد.

وي اضافه کرد: اگر امروز همه فاسدهاي عالم با ملت ايران مخالفت مي‌کنند به خاطر اين است که حرکت مردم ايران و شهدا و ايثارگران شور عظيمي در قلوب بشريت امروز به وجود آورده است.

رييس‌جمهور خاطر نشان کرد: اگر چه ملت ايران روزگاري در اوج مظلوميت و با دستان خالي در برابر همه جبهه کفر و نفاق و عالم ايستاد و فشارها را تحمل کرد اما امروز نام و ياد و راه ملت ايران و شهدا زمزمه آزادگان و عدالت‌خواهان عالم است.

دکتر احمدي‌نژاد اضافه کرد: امروز موج بيداري عظيمي در بشريت ايجاد شده و قدرت‌هاي استکباري را حتي در خانه خودشان تحت فشار قرار داده است و در مقابل نگاه همه جهانيان به ملت ايران نگاهي پر از افتخار و دلدادگي است.

شناسه خبر: 14581  

- سفرهای استانی دور دوم