- سعيدلو در اولين جلسه کار گروه توسعه و عمران استان لرستان خبر داد افزايش 30 درصدي اعتبارات عمراني استان لرستان در لايحه بودجه 88
چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 09:05
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

معاون اجرايي رييس‌جمهور  گفت : دولت در لايحه بودجه سال 88 به منظور توجه ويژه  به استان لرستان و جبران عقب‌افتادگي‌ها، اعتبارات عمراني اين استان را نسبت به سال جاري 30 درصد رشد داده است که از لحاظ رشد درصد اعتبارات عمراني؛ استان لرستان مقام نخست کشور را دارا مي‌باشد.

سعيدلو در اولين جلسه کار گروه توسعه و عمران استان لرستان خبر داد افزايش 30 درصدي اعتبارات عمراني استان لرستان در لايحه بودجه 88

معاون اجرايي رييس‌جمهور گفت : دولت در لايحه بودجه سال 88 به منظور توجه ويژه به استان لرستان و جبران عقب‌افتادگي‌ها، اعتبارات عمراني اين استان را نسبت به سال جاري 30 درصد رشد داده است که از لحاظ رشد درصد اعتبارات عمراني؛ استان لرستان مقام نخست کشور را دارا مي‌باشد.

شناسه خبر: 14537 - 

دوشنبه 7 بهمن 1387 - 18:56

علي سعيدلو در نخستين جلسه کار گروه توسعه و عمران استان لرستان که با حضور مجمع نمايندگان اين استان و اعضاي کار گروه به رياست وي برگزار شد، هدف از تشکيل جلسه کارگروه را حمايت و پشتيباني و توسعه سرمايه‌گذاري در زمينه‌هاي اولويت‌دار به منظور سرعت بخشيدن به توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي استان لرستان توصيف کرد و گفت: بررسي موانع، چالش‌ها و مشکلات احتمالي پيش‌روي توسعه استان و رفع آنها از جمله وظايف کار گروه است.

وي اضافه کرد: بررسي نقاط قوت، پتانسيل‌ها،‌استعدادها و فرصت‌هاي پيش‌روي توسعه استان و تصميم‌گيري در خصوص تقويت و بهره‌برداري بهينه از آنها به همراه نظارت مستمر و کلان بر پروژه‌هاي ملي و استاني از جمله اموري است که در کارگروه موردر رسيدگي قرار مي‌گيرد.

معاون رييس‌جمهور در امور اجرايي شرط پيشرفت و توسعه را توجه به زيرساخت‌ها عنوان کرد و گفت: استان لرستان براي جبران عقب‌افتادگي‌ها نيازمند توجه ويژه است تا همگام با ساير استان‌ها بتواند، در رقابت خدمت‌رساني و آباداني موفق باشد.

وي اظهار داشت: به رغم برخي تبليغات منفي، مصوبات دولت در استان اجرايي شده و مصوبات دور دوم سفرها نيز از پيشرفت فيزيکي مناسبي برخوردار است.

معاون رييس‌جمهور اضافه کرد: بودجه بخش آب در حوزه آب منطقه‌اي با رقم 110 ميليارد تومان در لايحه بودجه 88، بيش از 240 درصد نسبت به سال جاري رشد دارد و اين درصد رشد در اعتبارات يانگر توجه ويژه به مردم خونگرم لرستان است.



در اين جلسه همچنين اعضاء کارگروه و نمايندگان استان ضمن ارزيابي اجراي مصوبات سفر اول هيأت دولت، اقدامات دولت را در اين استان بسيار مثبت و كم نظير توصيف کردند.

براساس اين گزارش مقرر شد کارگروه توسعه و عمران لرستان هر دو ماه يکبار تشکيل شود و ريس مجمع نمايندگان لرستان نيز به پيشنهاد معاون اجرايي رييس‌جمهور به عنوان عضو اين کارگروه در جلسات شرکت کند.

شناسه خبر: 14537  

- مصاحبه ها