- سعيدلو در جلسه ستاد بازسازي غزه اعلام كرد ضرورت حضور بهنگام و سريع در كمك رساني و تسكين الام مردم مقاوم غزه
چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 09:05
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

نخستين جلسه ستاد بازسازي غزه به منظور کمک به مردم مظلوم و مقاوم فلسطين روز پنجشنبه با حضور علي سعيدلو معاون رئيس جمهور در امور اجرايي برگزار شد .

سعيدلو در جلسه ستاد بازسازي غزه اعلام كرد ضرورت حضور بهنگام و سريع در كمك رساني و تسكين الام مردم مقاوم غزه

نخستين جلسه ستاد بازسازي غزه به منظور کمک به مردم مظلوم و مقاوم فلسطين روز پنجشنبه با حضور علي سعيدلو معاون رئيس جمهور در امور اجرايي برگزار شد .

شناسه خبر: 14518 - 

شنبه 5 بهمن 1387 - 09:43

علي سعيدلو در اين نشست با اشاره به محورهاي پيام مقام معظم رهبري درباره غزه و درخواست هاي مکرر مردم مومن ايران اسلامي براي کمک به مردم مظلوم غزه گفت: مقاومت و بيداري امت هاي اسلامي بار ديگربا الهام از آئين ظلم ستيز اسلام ، پيروزي خون بر شمشير را اين بار در کربلاي غزه بشارت داد.

معاون رييس جمهور در امور اجرايي افزود: ملت مقاوم و مسلمان فلسطين به برکت صبر و استقامت و توکل به خداوند با الگوگيري از رزمندگان پرتوان حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه ، توانستند دشمن صهيونيستي را برغم حمايت هاي استکبار جهاني و همراهي و مشارکت منافقان ، ناکام و مفتضح کنند و ان شاءالله پيروزي نهايي مقاومت اسلامي فلسطين نزديک است .

وي گفت: رژيم صهيونيستي در مرحله اشغال ناکام ماند و بديهي است که در سايه مقاومت هيچگاه نمي تواند به طور مستقيم به غزه ورود پيدا کند اما ممکن است وظيفه استقرار و تسليم را بخواهد از طريق ارتجاع و کمک هاي به ظاهر نوع دوستانه در پوشش بازسازي انجام دهد و رزمندگان حماس را در جبهه مردمي در داخل سرزمين غزه به حاشيه بکشاند.

معاون رئيس جمهور حضور بهنگام و سريع در کمک رساني و تسکين آلام مردم را در مرحله استقرار به نفع انديشه هاي اسلامي و انساني ناب - که جمهوري اسلامي ايران پاسدار آن است - دانست .

وي با بيان اينکه همزمان با جشن پيروزي مردم قهرمان فلسطين و اهالي غزه ، ملت ايران نيز پيروزي ملت فلسطين را با تمام وجود گرامي مي دارد گفت : اين دستاوردها ويژگي استکبار ستيزي انقلاب اسلامي را در آستانه سي امين سال پيروزي آن پررنگ تر کرده است .

سعيدلو افزود: با کمک مردم مسلمان و انقلابي ايران و هدايت دولت جمهوري اسلامي ايران ستاد بازسازي غزه در نخستين فرصت براي ساخت و تجهيز  واحدهاي مسکوني، مدارس ، مساجد و بازسازي و تجهيز يک واحد بيمارستاني ويک واحد دانشگاهي اقدام خواهد كرد.

معاون رئيس جمهور همچنين اظهار داشت : درمان چهارهزار نفر از مجروحان غزه ، کمک به همه خانواده هاي شهداي نبرد 22 روزه و جانبازان آن، زيرپوشش قرار دادن ايتام و آسيب ديدگان و کمک به بازسازي زيرساخت هاي شهري از ديگر برنامه هاي ستاد بازسازي غزه است .

وي گفت : مردم ايران علاوه بر کمک هاي مستمر روزانه و درنمازهاي پر صلابت جمعه سراسر کشور ، در روز 22 بهمن همزمان با راهپيمايي پرشکوه سي امين سالگرد پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي مي توانند کمک هاي مستقيم ويژه خود را علاوه بر کمک هاي ارگان ها و سازمان هاي غيردولتي که در اين مدت ارائه خواهد شد، در اختيار صندوق هاي ستاد بازسازي غزه قرار دهند .

شناسه خبر: 14518  

- دیدارهای داخلی