- معاون اول رييس جمهور در همايش ملي حمل و نقل راهسازي نقش اساسي در پيشرفت كشور و محروميت زدايي دارد
جمعه 24 آذر 1391 - 04:55
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

معاون اول رييس جمهور با اشاره به عزم دولت در اجراي طرح تحول اقتصادي، تصريح كرد: حمل و نقل نقش اساسي در تحول اقتصادي، پيشرفت كشور و محروميت زدايي دارد.

معاون اول رييس جمهور در همايش ملي حمل و نقل راهسازي نقش اساسي در پيشرفت كشور و محروميت زدايي دارد

معاون اول رييس جمهور با اشاره به عزم دولت در اجراي طرح تحول اقتصادي، تصريح كرد: حمل و نقل نقش اساسي در تحول اقتصادي، پيشرفت كشور و محروميت زدايي دارد.

شناسه خبر: 13894 - 

سه‌شنبه 26 آذر 1387 - 07:34

دكتر پرويز داودي دوشنبه شب در مراسم اختتاميه سومين همايش ملي حمل و نقل با تاكيد بر اينكه راهسازي حرف نخست را در محروميت زدايي از کشور مي‌زند، اظهارداشت: حمل و نقل در برنامه پنجم توسعه داراي اولويت و مورد توجه ويژه دولت است.

معاون اول رييس جمهور حمل و نقل را يکي از مباحث کليدي توسعه پايدار دانست و تاكيد كرد: دسترسي به نقاط محروم کشور از جمله ويژگي هاي بخش حمل و نقل است زيرا در برخي از نقاط کشور به سبب نبود راه و جاده‌هاي ارتباطي، شاهد محروميت هستيم .

دكتر داودي با اشاره به رشد چشمگير فعاليت هاي راهسازي در ايران طي سه سال فعاليت دولت نهم، خاطرنشان كرد: ميزان بهسازي و آسفالت جاده ‌هاي کشور طي فعاليت سه ساله دولت نهم در مقايسه با دولت هاي قبلي بيش از شش برابر افزايش يافته است.

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه امروز روستاهاي کشور از مسيرهاي ارتباطي مناسب برخوردار شده اند، گفت: از ابتداي فعاليت دولت نهم تاکنون تعداد روستاهاي بهره‌ مند از جاده و مسيرهاي ارتباطي نسبت به مدت مشابه دولت هاي قبلي حدود دو برابر شده است.

دكتر داودي با اشاره به اهتمام ويژه‌ دولت نهم براي کاهش سوانح جاده‌اي و رفع نقاط حادثه‌ خيز در شبکه راه هاي کشور، اظهارداشت: در اين مدت نقاط پرحادثه در کشور نسبت به دوره مشابه قبل به يک سوم و ميزان کشته شدگان حدود 17 درصد کاهش يافته است.

معاون اول رييس جمهور تصريح کرد: آمارها نشان مي‌دهد که دولت نهم در بحث ارتقاي راه هاي کشور توجه و تلاش ويژه‌اي دارد اما با توجه به جايگاه و ظرفيت کشور در اين بخش، هنوز تا سطح مطلوب فاصله داريم.

دكتر داودي با بيان اينكه ظرفيت ايران در زمينه حمل و نقل فراوان است، گفت: به طور قطع کشور مي‌ توانست از اين فرصت، بهره بسياري را نصيب خود کند که متاسفانه به سبب بي‌کفايتي حاکمان در طول تاريخ گذشته ايران ، کشور نتوانست از اين موقعيت ايجاد ثروت و مزيت کند ، به طوري که هم اکنون در اين بخش عقب ماندگي احساس مي‌شود.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به عزم جدي مسئولان جمهوري اسلامي ايران بر توسعه راهسازي و بهسازي جاده‌ ها در سال هاي پس از پيروزي انقلاب، خاطرنشان كرد: ميزان راه هاي موجود در کشور قبل از پيروزي انقلاب حدود 51 هزار کيلومتر بود که اين ميزان پس از انقلاب به حدود 188 هزار کيلومتر افزايش يافته است.

دكتر داودي در بخش ديگري از سخنان خود حمل و نقل را از جمله موضوع هاي جدي در عرصه اقتصاد کشور برشمرد و اظهار داشت: هم اکنون بيش از يک ميليون شغل در عرصه حمل و نقل وجود دارد و سهم آن در توليد ناخالص داخلي نيز حدود 9 درصد است .

معاون اول رييس جمهور افزود: اگر بتوانيم سالانه حدود يک درصد در عرصه حمل و نقل رشد ايجاد کنيم؛ حدود 2.2 درصد رشد در توليد ناخالص داخلي ايجاد خواهد شد.

دكتر داودي با بيان اينکه راه و جاده در ايجاد امنيت در اقصي نقاط کشور نقش اساسي ايفا مي‌کند، گفت: در مناطق مرزي که راه و جاده ‌اي وجود ندارد ، برقراري امنيت دچار مشکل و نقصان خواهد شد؛ چرا که براي برقراري امنيت در تمام مرزهاي کشور بايد شبکه جاده ‌اي قوي داشته باشيم.

شناسه خبر: 13894  

- سخنراني ها