- روساي جمهور ايران و لبنان در جمع خبرنگاران تاكيد كردند مذاكرات تهران و بيروت دستاوردهاي بسيار بزرگي براي دو كشور و منطقه داشت
پنج‌شنبه 23 آذر 1391 - 20:39
فارسی | اردو | العربية | English | Français | Español

رؤساي جمهور ايران و لبنان عصر امروز(سه‌شنبه) پس از پايان نشست مشترك در جمع خبرنگاران به تشريح اهداف و دستاوردهاي مذاكرات دوجانبه پرداختند.

روساي جمهور ايران و لبنان در جمع خبرنگاران تاكيد كردند مذاكرات تهران و بيروت دستاوردهاي بسيار بزرگي براي دو كشور و منطقه داشت

رؤساي جمهور ايران و لبنان عصر امروز(سه‌شنبه) پس از پايان نشست مشترك در جمع خبرنگاران به تشريح اهداف و دستاوردهاي مذاكرات دوجانبه پرداختند.

شناسه خبر: 13556 - 

سه‌شنبه 5 آذر 1387 - 17:37

دكتر محمود احمدي‌نژاد عصر امروز(سه‌شنبه) پس از پايان آخرين دور مذاكرات مشترك خود با رئيس‌جمهور لبنان در جمع خبرنگاران با تشريح دستاوردهاي ابن مذاكرات اظهار داشت: در موضوعات گوناگون گفتگوهاي جامع و مفيدي درباره مسايل لبنان، منطقه، رژيم صهيونيستي و همكاري‌هاي دوجانبه انجام شد و شماري از وزرا نيز تقويت همكاري در عرصه‌هاي سياسي، اقتصادي و صنعتي را مورد بررسي قرار دادند و به زودي كميسيون مشترك بين دو كشور برقرار خواهد شد تا تصميمات لازم را براي توسعه و تعميق هرچه بيشتر روابط اتخاذ كنند.

وي افزود: همچنين مقرر شد توافقنامه‌هاي گذشته به سرعت به سمت عملياتي شدن حركت كند.

رئيس‌جمهور سفر «ميشل سليمان» به تهران را بسيار مفيد و سازنده دانست و خاطرنشان كرد: مطمئن هستم اين سفر در منطقه و توسعه و تعميق هرچه بيشتر روابط برادرانه دو ملت دستاوردهاي بسيار خوبي به همراه خواهد داشت.

دكتر احمدي‌نژاد در ادامه با تقدير از مقاومت مردم لبنان در برابر تهديدات رژيم صهيونيستي تصريح كرد: مقاومت ملي در لبنان آرزوي دشمنان را براي تهاجم به اين كشور و تضعيف استقلال آن به يأس تبديل كرده است.

رئيس‌جمهور شرايط كنوني لبنان را بسيار اميدواركننده دانست و گفت: به فضل الهي و هوشمندي و درايت رهبران و مردم لبنان فضاي داخلي اين كشور به سمت يكپارچگي و وحدت در حركت است و همه بايد كمك كنند تا در لبنان انسجام و همدلي برقرار شود.

وي با تأكيد بر ضرورت حمايت و ياري‌رساندن به ملت لبنان تصريح كرد: اين حمايت‌ها باعث مي‌شود تا از يك سو همه نيروها در لبنان آماده مقاومت در برابر دشمن صهيونيستي باشند و از سوي ديگر براي عمران و آباداني لبنان تلاش كنند.

رئيس‌جمهور با اشاره به اينكه شرايط منطقه به نفع ملت‌هاي مستقل در حال تغيير است، خاطرنشان كرد: رژيم صهيونيستي در حال استيصال است و اميدواريم اين استيصال به ضعف كامل اين رژيم تبديل شود و به جاي برسد كه صهيونيست‌ها ديگر نتوانند در منطقه به چپاول و اشغالگري خود ادامه دهند.

دكتر احمدي‌نژاد اضافه كرد: حاميان رژيم صهيونيستي هم بايد بدانند كه تقويت رژيم صهيونيستي ديگر هيچ فايده‌اي ندارد، چرا كه امروز بيداري و هوشياري در بين ملت لبنان و ملت‌هاي ديگر مانع از توطئه‌ها و طراحي‌هاي جنايتكارانه آنها خواهد شد.

وي تأكيد كرد: ملت ايران تحت هر شرايطي در كنار ملت لبنان خواهد ايستاد و از يكپارچگي و عزت اين كشور دفاع مي‌كند.

رئيس‌جمهور همچنين از تدابير حكيمانه رهبران لبنان در تقويت وحدت و ايستادگي مردم لبنان در برابر دشمن صهيونيستي قدرداني كرد.

«ميشل سليمان» رئيس‌‌جمهور لبنان نيز در اين نشست خبري سفر به تهران را داراي دستاوردهاي بسيار متنوع و بزرگي براي تأمين منافع دو كشور و منطقه دانست.

وي جمهوري اسلامي ايران را دوست و برادر مردم لبنان توصيف كرد و با حمايت از برنامه‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي كشورمان تصريح كرد: ملت لبنان از حق مسلم جمهوري اسلامي ايران براي داشتن فن‌آوري صلح‌آميز هسته‌اي حمايت مي‌كند.

«ميشل سليمان» با اشاره به زيارت حرم مطهر حضرت امام(ره) و ديدار با مقام معظم رهبري و مذاكرات خود با دكتر احمدي‌نژاد از مواضع و حمايت‌هاي جمهوري اسلامي ايران براي ايجاد آشتي ملي و حل مشكلات در لبنان قدرداني كرد.

شناسه خبر: 13556  

- دیدارهای خارجی