دکتر ابتکار در مراسم تقدیر از بانوان کارآفرین در حوزه فناوریهای پیشرفته:
زنان ایران دوشادوش مردان جانانه در برابر تحریمها ایستادگی کردند/ زنان در عرصه فعالیتهای علمی دستاوردهای افتخارآمیزی داشتهاند
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: در شرایط تحمیل شدیدترین تحریمها و فشارها علیه جمهوری اسلامی، زنان کشورمان نیز دوشادوش مردان، جانانه در برابر تحریمها ایستادگی کرده و در همه عرصههای اجتماعی، اقتصادی و علمی فراتر از مسئولیتهای خود ایفای نقش کردند.
شناسه خبر: 118121 -
چهارشنبه 21 آبان 1399 - 16:21
دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در مراسم قدردانی از بانوان کارآفرین با اشاره به اینکه فعالیتهای دانشبنیان در سالهای سپری شده از دولت تدبیر و امید، پیشرفت چشمگیر و قابل توجهی داشته است، گفت: امروز ایران در بسیاری از زمینههای علمی در مرزهای دانش حرکت میکند و دستاوردهای علمی دانشمندان و فعالان علمی کشور گواه آن است که ظرفیتهای بزرگی در زمینه فعالیتهای علمی و دانشبنیان در کشور وجود دارد.
وی افزود: ایران امروز تحت جنگ تمام عیار اقتصادی و جنگ روانی همهجانبه دشمنان قرار دارد که سعی داشتند در عرصه عینی و روانی برای جوانان ایرانی یک انسداد روانی ایجاد کنند تا جوان ایرانی به این نتیجه برسد که امکان فعالیت و رشد در ایران وجود ندارد. پس از شروع شیوع کرونا نیز وضعیت به مراتب سختتر از قبل شد اما جوانان این سرزمین با صرف فعل خواستن، توانستند تعداد شرکتهای دانشبنیان را از حدود 500 شرکت به بیش از 500 شرکت افزایش دهند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم توجه به حضور زنان در عرصههای علمی و فعالیتهای دانشبنیان افزایش داشته است، افزود: امروز زنان در عرصه فعالیتهای علمی فعالیتها و دستاوردهایی داشتهاند که حقیقتا مایه افتخار خودشان و جمهوری اسلامی است.
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این مراسم با بیان اینکه هر کشور و مجموعهای که در فعالیتهای علمی، اقتصادی و صنعتی پیشرفت چشمگیری داشته، ابتدا نسبت به اصلاح و تطبیق زیست بوم خود با اهداف تعریف شده اقدام کرده است، گفت: در آغاز فعالیت خود در معاونت علمی و فناوری تلاش کردم تغییرات لازم در زیست بوم کشور متناسب با گسترش فعالیتهای دانش بنیان را پایهریزی کنم و امروز خوشحالم که بگوییم تعداد شرکتهای دانش بنیان از حدود 500 شرکت به حدود 5 هزار و 400 شرکت رسیده و سال گذشته ارزش محصولات این شرکتها به بیش از 120 هزار میلیارد تومان رسید.
وی اضافه کرد: اگر میخواهیم زنان فعال در عرصه فعالیتهای دانش بنیان به جایگاه شایسته خود برسند، باید تلاش کنیم زیست بوم متناسب با فعالیت و اهداف آنها تشکیل شود. باید قبول کنیم که در یک مبارزه سخت با اقتصاد سنتی نفتی کشور هستیم که در طول حداقل 100 سال برای خود ساختار فرهنگی هم ایجاد کرده است.
در پایان این مراسم از تعدادی از زنان کارآفرین در زمینه علوم و فناوریهای پیشرفته که با آرای مردمی انتخاب شده بودند، با اهدای لوح قدردانی شد. همچنین توافقنامه همکاری علمی میان معاونت امور زنان و خانواده و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.
شناسه خبر: 118121
- نهاد ریاستجمهوری
- جلسات
- سخنراني ها