رئیس مرکز امورحقوقی بینالملل ریاست جمهوری در بازدید از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، کنترل وثاقت و صحت تحقیقات علمی کشور را محتاج بهرهمندی از تلاشهای ایرانداک دانست.
در ابتدای این نشست دکتر پورنقی، عضو هیاتعلمی پژوهشگاه، طرح "سرقت علمی در میان دانشجویان دانشگاهها :مطالعه مرور سیستماتیک و متا آنالیز" را ارائه داد و پس از آن دکتر بیگزاده، عضو هیاتعلمی پژوهشگاه، به معرفی طرح "سرقت علمی و قوانین و مقررات حاکم بر آن در ایران: بررسی وضع موجود و ارئه راهکار" پرداخت و سپس دکتر صدیقی، عضو هیاتعلمی پژوهشگاه طرح "مصورسازی جغرافیایی نتایج جستوجو در پایاننامهها و رسالههای موجود در پایگاه داده گنج پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران" را توضیح داد.
در ادامه این نشست که دکتر سیروس علیدوستی رئیس و جمعی از همکاران پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران حضور داشتند، برخی از سامانههای مدیریت اطلاعات علم و فناوری از جمله پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، سامانه همانندجو و سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) برای بازدیدکنندگان تشریح شد.
دکتر محسن محبی رئیس مرکز امور حقوقی بینالملل ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از بازدید ایرانداک گفت: بسیار خوشحال شدم از اینکه چنین ذخائر و مخازن و گنجینهای از دانش و پژوهش کشور به شیوه علمی در این پژوهشگاه گردآوری شده و کمی متاسف شدم از اینکه چنین ذخائر و مخازنی به درستی استفاده نمیشود.
وی افزود: یکی از آسیبهای آموزش عالی کشور فقدان سیاست علمی درست و بسامان است و اکنون وقت آن رسیده که مسئولان کشور دامن همت بالا زنند و دست نیاز بهسوی این پژوهشگاه دراز کنند و از این همه دانش و فناوری که در اینجا جمع شده برای تدوین سیاست علمی کشور استفاده کنند.
رئیس مرکز امور حقوقی بینالملل ریاست جمهوری در ادامه جمعآوری و آرشیو اسناد علمی کشور اعم از پایاننامهها و گزارشهای دولتی را که میراث علمی کشور هستند، از دستاوردهای ایرانداک برشمرد.
دکتر محبی و برخی از مدیران مرکز امورحقوقی بینالملل ریاست جمهوری همچنین از آرشیو ملی پایاننامهها و رسالهها، آزمایشگاه روبوداک و آزمایشگاه سامانههای تصمیمیار بازدید کردند.