دکتر معظم زاده در مراسم عید سعید غدیر خم:
امیدوارم غدیری فکر کنیم، غدیری عمل کنیم و غدیری بمانیم/ عید غدیر خم یک مبدأ تاریخی برای همه بشریت بهویژه شیعیان است
معاون پشتیبانی و تحول اداری نهاد ریاست جمهوری گفت: عید غدیر خم یک مبدأ تاریخی برای همه بشریت بهویژه شیعیان ایجاد کرده است از این حیث که حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) به همراه فرزندان برومندشان، عشقبازی با معبود خویش را معنا بخشیدند و با شهادت خود عارفانه و عاشقانه در مسیر هدایت جامعه طی طریق بهسوی ذات اقدس الهی کردند.
دکتر عبدالخلیل معظم زاده روز یکشنبه در مراسم عید سعید غدیر خم که در مسجد سلمان فارسی برگزار شد، با تبریک عید امامت و ولایت، اظهار داشت: دهه امامت و ولایت، نقطه اتصال معنوی بین عید قربان و عید غدیر است و سیر تاریخی موضوع امامت و ولایت، شأنیتی را بین عید قربان بهعنوان مبدأ امامت و استمرار امامت خاصه امیرالمؤمنین علی(ع) ایجاد کرده است.
معاون پشتیبانی و تحول اداری نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: امامت حضرت ابراهیم(ع) آنجایی آغاز شد که آن حضرت بعد از اینکه به پیشواز امر خدای متعال رفت، فرزند دلبند خویش یعنی حضرت اسماعیل(ع) را روانه قربانگاه و مسلخ عشق کرد. این رویداد از منظری نشانگر آن است که آنچه در امامت وجود دارد، چیزی ورای نبوت و رسالت است؛ یعنی حضرت ابراهیم(ع) فقط به حوزه نبوت منحصر نبودند و صرفاً موضع نبی و اطلاعرسانی را نداشتند، بلکه همزمان موضع رسالت و تبلیغ و تبیین و اجرای احکام الهی و دین را بر عهده داشتند.
دکتر معظم زاده خاطرنشان کرد: از اینکه حضرت ابراهیم(ع) اجرای فرمان الهی را بر همهچیز مقدم قرار داد، به این جمعبندی میرسیم که امامت چیزی بالاتر از ارائه طریق و رسالت است.
معاون پشتیبانی و تحول اداری نهاد ریاست جمهوری افزود: موضع حضرت ابراهیم(ع) و حضرت پیامبر اکرم(ص) هم موضع نبوت و هم موضع رسالت و هم امامت بوده است و به خاطر همین است که در روز 18 ذیالحجه سال دهم هجرت پیامبر اسلام(ص) در اجرای امر الهی، امام علی(ع) را در منطقهای به نام غدیر خم از جانب ذات اقدس الهی به امامت منصوب کردند و فرمودند هر کس که من مولای او هستم علی(ع) هم مولای اوست.
دکتر معظم زاده تصریح کرد: در شأن غدیر همین بس که باور کنیم که غدیر فقط مسئله جانشینی و امامت بعد از نبوت نیست، بلکه فلسفه غدیر، امامت و مقتدایی و پیشوایی جامعه در حوزه دین و دنیا نیز میباشد.
معاون پشتیبانی و تحول اداری نهاد ریاست جمهوری گفت: مهمترین رسالت پیامبر اسلام(ص) منصوب کردن امام علی(ع) به امامت و جانشینی بعد از خود بود بهگونهای که در آیه 67 سوره مائده آمده است «هان ای پیامبر! آنچه را از سوی پروردگارت نازلشده تبلیغ کن و اگر چنان نکنی پیام و رسالت خویش را انجام ندادهای» آنچنانکه در تاریخ آمده، این آیه پیش از ظهر هجدهم ذیالحجه و قبل از آنکه پیامبر به منطقه غدیر خم برسد بر ایشان نازلشده است.
دکتر معظم زاده خاطرنشان کرد: از عید غدیر خم در روایات به نام روز خشنودی خدای رحمان، روز عبادت، عبور از نافرمانی، پذیرفته شدن اعمال شیعیان و روز ریزش گناه نامبرده شده است و شأن این روز بهقدری بوده که از پیامبر(ص) نقل است که: «این روز را به من تبریک بگویید، زیرا خداوند مرا به پیامبری و اهلبیتم را به امامت برگزید».
معاون پشتیبانی و تحول اداری نهاد ریاست جمهوری اظهار داشت: فاصله زمانی بین عید قربان تا عید غدیر خم و نهایتاً اتصال آن به ماه محرم، حاکی از آن است که فاصله این دو رویداد تاریخی و اتصال آن به ماه محرم، جزو حکمت و مقدرات الهی است، چرا که در عید قربان حضرت اسماعیل به مسلخ عشق روانه شد و عید غدیر خم نیز یک مبدأ تاریخی شد که در آن حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) به همراه فرزندان برومندشان شأن عشقبازی با خدا را معنا بخشیدند و با شهادت خود در مسیر هدایت جامعه قدم گذاشتند.
دکتر معظم زاده ابراز امیدواری کرد همه بتوانیم غدیری فکر کنیم، غدیری عمل کنیم و غدیری بمانیم و خدای متعال عاقبت همه را غدیری و توأم با حشر کربلایی کند.